RIPOLL ACULL LA 6ª PROVA DEL CATALÀ DE TRIAL DE NENS

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació del Ripollès, on entrenen diàriament els pilots del Talents Catalunya Trial Ripoll, ha estat la seu de la sisena prova del calendari de la Copa Catalana de Trial de Nens 2023.

El Ripoll Motor Club ha estat l’encarregat de dissenyar les vuit zones de què constava la prova.

Els 37 pilots participants han gaudit d’una gran jornada de trial, marcada pel sol i la calor, i que ha comptat amb un convidat estrella, el pilot de l’equip Repsol Honda Team, Gabriel Marcelli.

L’actual company d’equip de Toni Bou al Mundial de Trial va ser un dels primers alumnes de l’escola Talents Catalunya Trial Ripoll.

Pel que fa als resultats de la jornada, l’actual líder de la categoria Promo, Àlex Pifarré, s’ha endut el triomf després de completar el trial de Ripoll amb només 19 punts de penalització. Oriol Garcia, amb 31 peus, ha fet segon, mentre que Otger Martí ha completat les posicions d’honor amb 35 punts.

Gael Hernández, del Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar, ha estat el protagonista de la categoria Base. Hernández ha dominat la prova de dalt a baix, superant al segon classificat, Roger Tinto, per un ampli marge de punts. El top 3 de la categoria l’ha completat Arnau Arias.

A Aleví+8 Benzina, Pau Giralt s’ha alçat amb la victòria després de completat el Trial de Ripoll amb 38 penalitzacions, 5 menys que el segon i el tercer classificat, Lluc Gómez i Oriol Guirao. Gràcies a la victòria al Ripollès, Giralt seguirà unes setmanes més al capdamunt de la classificació general.

Una de les categories que ha presentat més igualtat a Ripoll ha estat, sens dubte, Aleví+8 Benzina Primer Any. Jou Becerra s’ha imposat amb un resultat final de 30 punts. Farners Fontdevila ha fet segona, amb 31 punts, mentre que Jared Ibáñez ha completat les posicions d’honor amb 32 punts.

Aleix Alcón ha estat el protagonista de la categoria Aleví+8 Elèctrica. El pilot del Moto Club Tortosa ha completat les voltes amb un registre final de 35 punts. Al podi l’han acompanyat Quim Estalló, amb 45 punts, i Enzo Serrano, amb 51.

Pel que fa a la categoria Aleví, Òscar Mercader ha dominat el trial de Ripoll amb mà de ferro. El corredor de Trialers Penedès ha completat la cursa, en aquest cas a dues voltes, amb un registre final de només 12 penalitzacions. Quim Ruíz ha fet segon amb els mateixos punts, 21, que el tercer classificat, Nil Ibáñez.

Finalment, pel que fa a la categoria Iniciació, Arnau Grau, amb 5 punts, ha estat el vencedor de la prova. El pilot del Moto Cingles de Bertí ha compartit el podi amb Adrià Carrasco, segon classificat, i Ton Carbó, que ha fet tercer.

La Copa Catalana de Trial de Nens farà una petita aturada durant els mesos d’estiu i reprendrà l’activitat el proper mes d’octubre a l’Alt Penedès.

Trial de Nens de Ripoll 2023

Entrada similar