GRAN JORNADA DE MOTOCRÒS A MARTORELLES

La quarta cita de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs, puntuable també per al Campionat Territorial de Barcelona, s’ha celebrat aquest passat diumenge, 10 de setembre, al circuit de Martorelles.

De manera excepcional i per qüestions logístiques del Moto Club Martorelles, la cursa només ha acollit els pilots de les categories de menor cilindrada (MX50, MX65 i MX85).

El dia calorós a la comarca del Vallès Oriental no ha alterat les bones condicions del terreny, que s’ha mantingut en perfecte estat al llarg de tota la jornada gràcies a la bona feina del club organitzador.

Pel que fa als resultats de la jornada, Alejandro Mellado s’ha endut el triomf de la categoria MX50 per davant d’Arik Lázaro, que ha fet segon, i Marc Pujol, que ha finalitzat tercer. Mellado ha estat el més ràpid en les dues mànegues del dia.

El pilot més destacat de la categoria MX65-A ha estat Alonso Tribaldos. El pilot del Moto Club Vilobí d’Onyar ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Mario Martínez ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Pol Batlles ha completat les posicions d’honor.

A MX65-B el protagonisme ha estat per a Dídac Soler, que ha vençut la prova amb 45 punts amb un destacat triomf a la primera mànega del dia. Santiago Cordero, amb 29 punts, s’ha enfilat al segon calaix del podi, mentre que Valentín Vaca, vencedor de la segona mànega, ha tancat les posicions de podi amb 25 punts.

Omar Pavón ha marcat el millor ritme de la categoria MX85 Cadet. El pilot de l’Alt Penedès ha vençut les dues mànegues de la categoria i d’aquesta manera s’ha enfilat fins al primer calaix del podi. Ivan Martínez, amb dues segones posicions, he finalitzat la prova de Martorelles en segona posició. Marcos Gallardo ha completat el top 3 després d’una aferrissada lluita amb Jaume Martínez i Jan Hill, els quals s’han quedat a les portes del podi.

Finalment, pel que fa la categoria MX85 Juvenil, Pau Sabaté no ha donat opció a cap dels seus rivals després d’imposar-se en totes dues mànegues. El corredor del Moto Club Segre ha encapçalat el podi de la categoria Juvenil, seguit de Joel Mataró i Jordi Vilarnau, segon i tercer, respectivament.

La propera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs se celebrarà el 15 d’octubre a Salomó.

Entrada similar