ALMENAR ACULL LA PRIMERA CURSA DEL CATALÀ DE MOTOCRÒS

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans ha donat el tret de sortida al circuit d’Almenar.

La primera cita del curs, celebrada aquest passat diumenge 11 de febrer, ha reunit 90 pilots repartits entre les 8 categories convocades

En plena sequera, les precipitacions del cap de setmana han contribuït a deixar el traçat del Segrià en perfectes condicions, un fet que ha propiciat un matí de motocròs espectacular, tant per als pilots com per als aficionats.

Pel que fa als resultats de la jornada, Nil Arcarons ha estat el vencedor de la categoria reina, MX Elit. El pilot del Moto Club Segre ha començat la jornada fent segon en la primera mànega, per darrere del francès, Brice Maylin. A la segona mànega, Arcarons ha dominat i ha acabat creuant la bandera de quadres en primera posició, mentre que Maylin ha fet quart. D’aquesta manera, Nil Arcarons s’ha enfilat al primer esglaó del podi, acompanyat de Maylin, segon, i Sergio Castro, tercer.

El letó Rauls Blumfelds ha estat el dominador absolut de la categoria MX1, on s’ha imposat en totes dues mànegues. Gervasio Cañas, amb dues segones posicions, ha ocupat el segon esglaó del podi, mentre que Aleix Díaz ha fet tercer, amb dues terceres posicions en el seu haver.

A MX2 la victòria ha anat a parar a mans de Mauro Osinalde, que ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la jornada. Liam Sanjuan, amb dues segones posicions, ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Aniol Molas ha completat el top 3 de la categoria MX2.

Unai Samper ha estat el clar dominar de la categoria MX125 2 Temps. El corredor del Moto Club Sitges ha marcat el millor ritme en totes dues mànegues aconseguint, d’aquesta manera, la primera posició en els dos assalts del dia. Javier Salinas, amb 36 punts, i Ot Marí, amb 31, han completat les posicions d’honor.

Pel que fa a MX Sots18, Jordi Galera ha protagonitzat una magistral actuació que l’ha permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi. Galera ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat Martí Bañeres i Nikola Nedkov Chifchiev, segon i tercer, respectivament.

Ramon Brucart, amb dues victòries, ha estat el pilot més destacat de la categoria MX3. El top 3 l’han completat Antoni Torres i Ruben Castells.

A MX4, Ivan Cervantes ha aconseguit un triomf incontestable per davant d’Àlex Velasco i Peres Mas. Cervantes, amb 50 punts, ha estat el pilot més ràpid de la categoria en les dues mànegues disputades al circuit d’Almenar. Velasco ha finalitzat segon, amb 40 punts, mentre que Mas ha fet tercer, amb 32 punts.

Finalment, pel que fa a la categoria MX5, Sergio Perellon no ha donat cap opció als seus rivals després d’imposar-se en totes dues mànegues. El pilot del Moto Club Segre ha encapçalat un podi que han completat Jordi Redon, en segona posició, i Martí Roig, que ha fet tercer.

La segona cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans se celebrarà el 7 d’abril al circuit de Bellpuig.

Motocròs Grans Almenar 2024
LES MILLORS IMATGES DE LES CURSES, AL FLICKR DE LA FCM

Entrada similar