CANET I MATARÓ, ELS MÉS RÀPIDS A LA RESISTÈNCIA TERRA DE STA. CREU

Gran organització per part del Moto Club Lluçanès.

La Copa Catalana Resistència Terra s’ha desplaçat fins a Santa Creu de Jutglar, on ha tingut lloc la cinquena prova de la temporada.

Les 3 Hores de Resistència Terra organitzades pel Moto Club Lluçanès han comptat amb la participació de 60 equips amb una suma total de 120 pilots.

El dia s’ha llevat fresquet a la comarca d’Osona, però ben entrat el matí el sol ha fet acte de presència i els pilots han pogut prendre la sortida, a l’estil Le Mans, en unes òptimes condicions meteorològiques.

A les 10h en punt del matí s’ha donat la sortida amb l’equip 13, format per Miquel Pujol i Albert Cardona, liderant els primers compassos de la prova. Ben entrada la cursa, l’equip 43, integrat per Edgar Canet i Francesc Mataró, s’ha fet amb la primera posició. A partir d’aquí ha entrat en escena l’equip 41, format pels germans Sergi i Pau Conesa, que ha iniciat una emocionant lluita per la primera posició.

Finalment, Edgar Canet i Francesc Mataró s’han endut la victòria de les 3 Hores Resistència Terra de Santa Creu de Jutglar amb un total de 46 voltes. La segona posició ha estat per als germans Conesa, amb una volta menys que els guanyadors. D’altra banda, l’equip 8, format pel duet Marc Calmet i Albert Muñoz, ha completat el top 3 de la classificació general, també amb 45 voltes.

Per categories, a RS Sènior, Edgar Canet i Francesc Mataró s’han enfilat a l’esglaó més alt del podi, seguits de Marc Calmet i Albert Muñoz, segons classificats, i Miquel Pujol i Albert Cardona, que han fet tercers.

A RS Júnior, els guanyadors han estat els germans Conesa, Sergi i Pau. Nahuel Santamaria  i Martin Ribes s’han fet amb la segona posició, mentre que Marc Roma i Lluc Jubany han completat les posicions d’honor.

A Màster 40, Òscar González i Santi Bertran, amb 43 voltes, s’han penjat la medalla d’or. Marc Calvet i Albert Mussull han fet segons, mentre que Raúl Garcia i Antoni Salamó han completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria dels pilots més veterans, Màster 50, Martí Puigrodon i Pere Saborit s’han classificat en primer posició. El podi l’han completat Carles Marset i Carlos López, en segona posició, i Josep Galobart i Xavier Torras, en tercera posició.

La Copa Catalana Resistència Terra celebrarà la darrera cursa de la temporada a Canyamars, el proper 18 de desembre.

Entrada similar