EL MOTOCRÒS ELÈCTRIC ESTRENA LA TEMPORADA A CELLERS

La Copa Catalana de Motocròs Elèctric, una de les fórmules més divertides i segures d’iniciar-se en el món de la competició off road amb circuits perfectament adaptats a les caracterísiques de les motos elèctriques, ha donat el tret de sortida de la temporada 2023 aquest passat diumenge al circuit Guaja Motor Camp, a Cellers.

El debut de la Copa Catalana de Motoctròs Elèctric ha reunit els pilots de les tres categories elèctriques convocades: MXE 5.0, MXE 2.5 i MXE 1.6.

Pel que fa als resultats de la cursa, Jordi Dauset ha estat el protagonista de la categoria reina, MXE 5.0, després de vèncer còmodament les dues mànegues de la jornada. El pilot del Moto Club Tres Torons s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi, acomanyat d’Arik Lázaro, segon, i Rudi Nuciforo, que ha fet tercer.

Asier Galdón ha estat el vencedor de la categoria MXE 2.5. El pilot del Club Esportiu Guaja Racing ha empatat a punts amb el segon classificat, Hugo Urbano. Taylor Lancho, amb dues terceres posicions, ha completat el top 3.

Finalment, pel que fa a la categoria MXE 1.6, Luca Castro s’ha endut el triomf després de vèncer les dues mànegues del dia. Max Gálvez, amb dues segones posicions, ha ocupat el segon calaix del podi. Leo Pérez ha completat el podi de la categoria MXE 1.6.

La segona prova de la Copa Catalana de Motocròs Elèctric tindrà lloc el 28 de maig a Can Taulé.

Classificació de la cursa.

Entrada similar