CELEBRADA LA PENÚLTIMA CITA DEL CATALÀ DE TRIAL OPEN A CASTELLOLÍ

Organització de la cursa per part del Moto Club Baja

L’Àrea Off Road de Parcmotor Castellolí ha estat la seu de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open.

Després de visitar les localitats d’Aitona, Olván i Port de la Selva, el Campionat de Catalunya ha celebrat la penúltima cita amb una gran inscripció de més de 90 participants.

L’organitzador de la cursa, el Moto Club Baja, ha estat l’encarregat de dissenyar les 12 zones -a dues voltes- marcades, la majoria, per una traçada d’estil força clàssic, amb pujades empinades i girs de terra. També hi ha hagut zones amb pedra i esglaons d’estil més indoor.

Pel que fa als resultats del dia, Òscar Tasias ha estat el pilot més destacat de la categoria nivell Groc. El pilot del Moto Club Cent Peus ha completat les 20 zones amb només 6 peus, 11 menys que el segon i el tercer classificat, Santiago Prat i Edgard Falcó. El desempat per zeros s’ha decantat a favor dels interessos de Prat, que s’ha penjat la medalla de plata. Falcó ha completat les posicions d’honor.

Al nivell Verd, que ha comptat amb 34 pilots, el vencedor ha estat el corredor de Trialers Penedès, Joan Solé, que ha completat el trial amb 8 peus. Antoni Ramonet, amb 11 penalitzacions, i Joan Moreno, amb 17, han completat el top 3 de la categoria.

Al nivell Blau, que comptava amb 12 zones i 26 pilots inscrits, el vencedor ha estat Adrià Albejano. El pilot del Moto Club Baix Berguedà ha completat el Trial Open de Castellolí amb només 4 peus. Jordi Ramonet, amb 7 penalitzacions, s’ha enfilat al segon calaix del podi, mentre que Martí Escofet, amb 10 peus, ha completat les posicions d’honor.

Francesc Recio (8 punts) ha estat el guanyador del Nivell Vermell, una de les categories que ha presentat major igualtat. El del Moto Club Solsonès ha marcat les diferència a la primera volta, on ha aconseguit un petit coixí de punts sobre Jordi Camp(11 punts), que ha fet segon. Marc Piquer, amb 15 punts, ha fet tercer a la classificació.

Finalment, pel que fa al Nivell Negre, Gil Vila s’ha mostrat superior a la resta de rivals aconseguint concloure les 20 zones amb només 4 penalitzacions. El txec David Fabián ha fet segon, amb 13 penalitzacions, mentre que Pau Dinarés ha fet tercer amb 17 peus.

La cinquena i última cita del Campionat de Catalunya de Trial Open se celebrarà el 27 de novembre a Manresa, on es decidiran els campions de totes les categories en joc.

Entrada similar