EL CATALÀ DE MX-E CELEBRA LA SEGONA PROVA AL TOSSALETS PARK

El circuit MX Tossalets Park ha acollit la segona prova de la Copa Catalana MXE. El traçat de Torregrossa, Lleida, ha reunit una quarantena de pilots disposats a gaudir d’una gran jornada de motocròs, sota l’organització del Club Esportiu Guaja Racing.

Pel que fa als resultats de la jornada, Max Gálvez ha estat el més ràpid de la categoria MX-E 2.5. El pilot de Castellar del Vallès ha dominat les dues mànegues, aconseguint així el primer lloc del podi. Aaron Aranda l’ha acompanyat al segon esglaó.

A MX-E 5.0, Pau Torres ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada després d’imposar-se en ambdues mànegues. El pilot eivissenc ha celebrat el triomf des del primer esglaó del podi, acompanyat de Luca Castro i Hugo Urbano, que han fet segon i tercer, respectivament.

Joan Güeche ha sumat el seu primer triomf de la temporada a Tossalets. El corredor de La Ràpita, de només 4 anys, ha creuat la línia de meta en primera posició en totes dues mànegues. Eloy Catarineu i Lucas Olmo han completat el podi, en segon i tercer lloc, respectivament.

Pel que fa a les categories de benzina, a MX65 el més ràpid ha estat Hugo Blascos. Malgrat fer segon en totes dues mànegues, el pilot balear ha aconseguit enfilar-se al primer esglaó del podi, acompanyat per Joan Ramon i Pol Blasi, tots dos amb 36 punts.

A MX85, Iker Sánchez ha aconseguit un nou triomf. El corredor d’Esparreguera ha dominat de cap a peus les dues mànegues. Isaac Flix ha finalitzat segon, mentre que Bruno Garcia ha completat els llocs d’honor.

Finalment, Aleix Jové ha estat el protagonista de la categoria MX50, aconseguint la victòria en les dues mànegues de la jornada. Luca Castro, amb dues segones posicions, ha fet segon, mentre que Antoni Güeche ha completat el top 3 de la categoria.

La Copa Catalana de MXE reprendrà l’activitat el proper 29 de setembre al circuit d’Amposta.

Les millors imatges, al Flickr de la FCM.

Entrada similar