MÉS DE 100 PARTICIPANTS AL TRIAL CLÀSSIQUES DE TARRAGONA

La Copa Catalana de Trial Clàssiques ha començat la temporada 2024 de manera espectacular. La primera cursa de l’any, celebrada a Tarragona aquest passat diumenge 11 de febrer, ha reunit més d’un centenar de pilots, una xifra que no s’assolia des de fa molts anys.

Sota la batuta del Motocat, la prova s’ha desenvolupat amb total normalitat pels afores de la ciutat de Tarragona, concretament al Santuari de la Mare de Déu de Loreto.

El vent ha fet un pèl la guitza als participants, que malgrat les condicions meteorològiques han gaudit d’un gran matí de trial a terres tarragonines.

Pel que fa als resultats de la jornada, el penedesenc Joaquim Lara s’ha adjudicat el triomf de la categoria Clàssics, empatat a 4 punts amb el segon classificat, Jordi Pascual. Víctor Morales ha completat les posicions d’honor.

Els dos primera classificats de la categoria Experts, Ivan Rovira i Josep Díaz, també han empatat, en aquest cas a 2 punts. Finalment, ha estat Rovira qui s’ha enfilat al primer calaix del podi, seguit de Díaz i Jaume Mora, que ha completat el top 3 de la categoria.

Pel que fa a Pre75, Fernando Cabré ha ocupat el primer esglaó del podi després de completar la prova sense cometre cap punt de penalització. Àngel Jordana i Antonio Guillen, per aquest ordre, han completat els calaixos del podi.

Miquel Roig ha estat el pilot més destacat de la categoria Clàssiques A, que ha dominat amb un resultat final de només 4 punts. Carmelo Florenza i Pablo Vergés han completat el top 3 de la categoria.

Pel que fa a Trialers, Gabriel Dus s’ha imposat a Daniel Casanovas i Manel Campoy en una de les categories més igualades de la jornada.

Per la seva banda, Jaume Bonfill ha registrat el millor resultat de la categoria Pre80, per davant de Venanci Vidal i Francesc Xavier Bartrolí, segon i tercer, respectivament.

Finalment, Javier Ávila ha estat el pilot més destacat de la categoria Post-Clàssiques. Ávila ha completat la prova amb 3 penalitzacions, 2 més que el segon classificat, Miquel Cirera. Guillem Mallafrè ha completat les posicions d’honor.

La Copa Catalana de Trial Clàssiques reprendrà l’activitat el proper 10 de març a La Floresta.

TRIAL CLÀSSIQUES TARRAGONA 2024
LES MILLORS IMATGES DE LES CURSES, AL FLICKR DE LA FCM

Entrada similar