CURSES TREPIDANTS DE PROMOVELOCITAT AL CIRCUIT D’ALCARRÀS

El circuit mixt d’Alcarràs ha estat la seu de la segona cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat 2023.

La prova ha reunit els pilots de les categories PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3.

Pel que fa als resultats del dia, Cesc Obiol ha aconseguit una doble victòria que el consolida com a líder destacat de la categoria PromoRACC1. El vigent campió del certamen ha dominat les dues mànegues imprimint un ritme inabastable per la resta de pilots.

Jordi Espinós s’ha alçat amb la segona posició després d’acumular una tercera i una segona posició a Alcarràs, mentre que Shengbo Sun ha completat les posicions d’honor sumant una segona i una quarta posició.

Finalitzada la segona prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, Cesc Obiol encapçala la classificació amb 100 punts, seguit de Jordi Espinós i Shengbo Sun, que en sumen 69.

D’altra banda, el protagonista amb majúscules de la categoria PromoRACC2 ha estat Àlex Pérez. El corredor del Moto Club Circuit Móra d’Ebre ha estat el més ràpid en totes dues mànegues. Pérez ha iniciat la temporada com un autèntic tro, adjudicant-se les dues curses disputades aquest 2023.

El segon classificat ha estat debutant Ares Gil, que aquesta temporada ha fet el salt a la PromoRACC2. El pilot de Vallirana ha iniciat la jornada registrant els millors temps en els entrenaments qualificatius. Pel que fa a les dues mànegues, Gil ha creuat la bandera de quadres en segona posició, només per darrere del líder de la categoria, Àlex Pérez.

El podi de la categoria PromoRACC2 l’ha completat Daniel González, que ha sumat una meritòria tercera posició en la segona mànega del dia.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més menuts, PromoRACC3, Òscar Mercader i Leo Middelmann han protagonitzat un duel d’allò més igualat. Middelmann s’ha adjudicat la primera posició en la primera mànega del dia, mentre que Mercader ha estat el més ràpid en la segona.

La combinació de resultats ha dibuixat un podi amb Òscar Mercader a l’esglaó més alt del podi, acompanyat de Middelmann, segon, i Marc Soles, tercer.

Abans d’iniciar la jornada esportiva, la FCM ha realitzat la foto oficial de la temporada amb els pilots de les tres principals categories de la Copa Catalana de Promovelocitat.

La propera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat se celebrarà a Menàrguens el 14 de maig.

Classificacions Promovelocitat d’Alcarràs 2023.

Imatge Ari Lucena @luzzari__


Promovelocitat Alcarràs 2023
Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Entrada similar