ESPLUGUES DE LLOB. ACULL LA 5ª PROVA DEL CATALÀ DE TRIAL DE NENS

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat la cinquena prova de la temporada a Esplugues de Llobregat.

La cursa, puntuable també per al Campionat Territorial de Barcelona, ha reunit 35 pilots a la localitat del Baix Llobregat.

El Moto Club Esplugues ha estat l’encarregat d’organitzar el trial, que ha comptat amb sis zones que han agradat molt a tots els participants.

Pel que fa als resultats del dia, Àlex Pifarré ha estat el pilot més destacat de la categoria Promo. El pilot de Les Borges Blanques ha completat el trial amb un resultat final de només 8 penalitzacions, 3 menys que el segon classificat, Oriol Garcia.

Gràcies a aquest triomf, Pifarré es consolida en la primera posició de la classificació general amb 5 punts de marge sobre Oriol Garcia.

D’altra banda, a la categoria Base, una de les més igualades de la jornada, Gael Hernández ha estat el guanyador amb 7 punts de penalització, els mateixos que el segon classificat, Silvestre Ginferrer. Roger Tinto, amb 19, ha completat les posicions d’honor de la categoria.

Oriol Guirao ha estat el protagonista de la categoria Alevío+8 Benzina. El pilot de Trialers Penedès ha completat les 4 voltes a les 6 zones amb un fantàstic registre de només 15 penalitzacions. La lluita per la segona posició entre Lluc Gómez -24 penalitzacions- i Pau Rafecas -26 penalitzacions- com a actors principals, s’ha decantat finalment a favor dels interessos de Gómez.

Pel que fa a la categoria Aleví+8 Benzina 1r any, Jou Becerra s’ha enfilat al primer esglaó del podi malgrat empatar a punts amb el segon classificat, Llàtzer Cañellas. Tots dos pilots han protagonitzat una gran actuació a Esplugues. Jared Ibáñez, amb 12 punts, ha completat les posicions d’honor.

Òscar Mercader ha estat el guanyador de la categoria Aleví amb 4 punts de penalització. Aleix Alcón, amb un punt més, s’ha classificat en segona posició. Els calaix d’honor l’ha completat Enzo Serrano, amb 10 punts de penalització.

Finalment, pel que fa a la categoria Iniciació, Ton Carbó i Adrià Carrasco han registrat els millors resultats de la jornada amb 3 penalitzacions cadascun. Carbó ha pujat a l’esglaó més alt del podi després de finalitzar la prova amb un millor temps que Carrasco, que ha fet segon. Sergi Garrido, amb 7 punts, ha completat el top 3 de la categoria dels més menuts.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens se celebrarà el 25 de juny a Ripoll.

Trial de Nens d'Esplugues 2023

Entrada similar