EL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE GRANS CELEBRA LA 3ª PROVA A OLVAN

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans ha celebrat la tercera cursa de la temporada a l’Àrea de Motor del Berguedà.

La prova disputada aquest passat diumenge, 21 de maig, ha reunit pràcticament 90 pilots al circuit d’Olvan.

Sota la direcció del Moto Club Baix Berguedà, els pilots han gaudit d’una jornada de motor espectacular amb un traçat enfangat, a causa de la pluja, que ha fet les delícies dels pilots més experimentats.

Un d’ells, Simeó Ubach, de la categoria MX Elit, que ha vençut les dues mànegues de la jornada. El pilot local s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi, acompanyat de Nil Arcarons, que ha fet segon, i Àngel Perales, que ha tancat les posicions d’honor.

El més ràpid a MX2 ha estat Unai Aguiló, de l’Amics Moto Club Martorelles. Aguiló ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. El podi l’han completat Roberto Otero, segon, i Pau Salas, tercer.

Ferran Arnau, del Moto Club Castelló d’Empúries ha dominat les dues mànegues de la categoria MX1. Marc Fontanals, amb dues segones posicions, i Lluís Sanz, tercer en les dues mànegues, han completat el top tres de la categoria.

Pel que fa a MX3, el balear Antoni Torres s’ha endut el triomf de les dues mànegues disputades. Josep Pedró ha fet segon, mentre que Guillem Magester ha tancat els calaixos del podi de la categoria.

A MX4 el protagonisme ha estat per a Ivan Cervantes. El corredor del Moto Club Segre ha liderat les dues mànegues de la jornada. Jordi Pagès, amb dues segones posicions, i Jordi Trius, han completat, per aquest ordre, les posicions d’honor.

Sergi Lasala no ha donat opció a cap dels seus rivals després de vèncer les dues mànegues de la categoria MX5. El pilot del Moto Club Segre ha encapçalat un podi que han completat Sergio Perellón, segon, i Martí Roig, tercer.

Pel que fa a la categoria MX125 2T, que ha comptat amb un nombre destacat de participants, Àlex López i Unai Samper s’han repartit les victòries. López ha estat el més ràpid en la primera mànega, mentre que Samper s’ha imposat en la segona. Finalment, López s’ha endut el triomf final després de sumar 41 punts pels 38 de Samper, que ha fet segon. Bruno Miró ha completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria MX Sots18, Jordi Galera s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi. El pilot del Moto Club Segre ha completat una bona actuació on ha sumat una primera i una segona posició. Albert Alfonso, guanyador de la segona mànega, ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Aniol Molas ha completat el top 3.

El circuit de Motocròs de Salomó serà la seu de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans el proper 11 de juny.

Motocròs Grans OLVAN 2023

Entrada similar