ESPLUGUES ACULL LA GALA DEL CAMPIONAT TERRITORIAL DE BARCELONA 2022

La Representació Territorial de la Federació Catalana de Motociclisme a Barcelona, encapçalada pel seu president, Xavier Ribó, ha celebrat aquest passat dissabte la Gala de Premis anual al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat.

La cerimònia ha reunit més d’un centenar de persones que han fet petit el reformat auditori de la localitat del Baix Llobregat.

Com és habitual, els més menuts han estat els que més han gaudit de la gala. Un per un, tots els participants del Campionat Territorial de Barcelona han pujat a l’escenari on la FCM els ha lliurat un trofeu, un diploma, una medalla i una samarreta.

La Representació Territorial de la FCM a Barcelona també ha homenatjat als clubs organitzadors de les curses corresponents al Campionat Territorial de Barcelona de la temporada 2022.

L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidora d’Esport de l’ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Montserrat Zamora; el president de la FCM, Tato Prat; i l’expresident de la FCM, Josep Maria Mañé, que ha assistit a la cerimònia en representació del Reial Automòbil Club de Catalunya.

Les millors imatges de la Gala al Flickr de la FCM.

Entrada similar