EL PEU A BAIX ACULL LA 3ª PROVA DE LA COPA CATALANA D’ENDURET

Maçanet de la Selva ha estat la seu de la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret 2023.

El Moto Club Peu a Baix, organitzador de la prova, ha dissenyat un ral·li de 20 km amb dues especials: un tram i una crono. La bona elecció del recorregut més la pluja, present en molts moments de l’Enduret, ha fet les delícies dels 75 participants que han gaudit d’una cursa divertida i exigent a parts iguals.

Pel que fa als resultats de la jornada, Pol Guerrero ha estat el vencedor de la categoria Sots16. El pilot del Moto Club Segre ha estat l’únic participant capaç de rebaixar el crono per sota dels 15 minuts: 14:54. El podi de la categoria Sots16 l’han completat Hugo Cuesta (15:18) i Jose Manuel Pellicer (15:30). Celebrada la tercera prova de la temporada, Cuesta encapçala la classificació general amb 8 punts de marge sobre Nil Rojas i 11 sobre Guerrero.

Joel Parra ha estat el més ràpid de la categoria 85cc Cadet. El corredor del Grup Motor Molins ha completat l’Enduret de Maçanet amb un registre final de 16:38, deixant el segon classificat, Ivan Martínez, a 11 segons. Aran López ha completat les posicions d’honor a poc més d’un minut del guanyador.

Nil Masó ha aconseguit la primera victòria de la temporada gràcies a una magnífica actuació al municipi de La Selva. El pilot del Moto Club Sant Hilari completat totes les especials amb un temps final de 16:48. Joel Mataró, actual líder de la categoria, ha finalitzat l’Enduret de Maçanet en segona posició, a poc més de 9 segons del guanyador. Aitor Pla ha completat el top 3 de la categoria amb un temps de 17:19.

La corredora més destacada de Femení B ha estat Anna González. La pilot de l’Esport Motor Castellbisbal no es cansa de guanyar, i ho ha tornat a demostrar aquest diumenge a Maçanet, on s’ha enfilat novament fins al primer calaix del podi (17:19). Carla Grifell (18:59) i Alexia Gallardo (19:14), per aquest ordre, han completat els calaixos del podi.

D’altra banda, en Femení A, Adela Godino ha guanyat la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret. La pilot del Moto Club Abrera (12:20) no ho ha tingut gens fàcil, ja que Carla Castellano (12:24) no ha abaixat el ritme en cap moment. Finalment, Godino s’ha classificat en primera posició, Castellano ha fet segona i Donatella Cerreto, tercera.

Jan Martínez ha estat el guanyador de la categoria 65cc, una de les que s’ha presentat més emocionant al llarg de la jornada. Martínez (17:38) ha hagut de donar el millor de si mateix per superar un rapidíssim Àlex Esteban, que finalment ha fet segon. La distància entre tots dos pilots ha estat de poc menys de dos segons. Marco Font ha completat les posicions d’honor a 16 segons del guanyador.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més menuts, 50cc, Marc Pujol ha aconseguit una merescuda victòria després de completar l’Enduret de Maçanet amb un temps total de 12:31. Al podi l’han acompanyat Iker Muñoz, segon, i Rac Grande, tercer.

La Copa Catalana d’Enduret reprendrà l’activitat el proper mes d’octubre a Calders, on es disputarà la quarta cursa de la temporada.

ENDURET MAÇANET 2023

Entrada similar