JORNADES TEST GRATUÏTES YAMAHA R3 I YAMAHA R1

La Federació Catalana de Motociclisme convocarà diverses jornades test de la Yamaha R1 i R3 abans de l’inici oficial del Campionat de Catalunya de Velocitat 2023, que tindrà lloc el 23 d’abril al circuit Ricardo Tormo de Xest.

Les jornades test tindran lloc els dies 19 de març, al circuit de Calafat; el 2 d’abril, al circuit d’Alcarràs; i el 15 d’abril al circuit d’Osona.

A les jornades test, que seran totalment gratuïtes, hi podran participar noies i nois d’11 a 18 anys que vulguin formar part de la Yamaha bLU cRU Cup R1 o R3 2023, dos certàmens emmarcats dins del Campionat de Catalunya de Velocitat.

ETG posarà a disposició dels pilots que assisteixin al test una Yamaha YZF R1 125 o bé una Yamaha YZF R3 300.

Vídeo promocional Yamaha 125 bLU cRU.

Si vols realitzar la inscripció a la jornada test, segueix els següents passos:

 • Si disposes de Llicència federativa 2023 (Catalana o Homologada):

Inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (selecciona la jornada test on vulguis participar)

 • Si NO disposes de Llicència federativa 2023, però ja estàs registrat a la zona privada:

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2023 –  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia Minivelocitat (Yamaha R1) o Curset 1 dia Velocitat (Yamaha R3)– procedir al pagament corresponent.

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (selecciona la jornada test on vulguis participar).

 • Si NO disposes de Llicència federativa 2023 ni tampoc de registre a la zona privada de la FCM:

Registra’t a través de la web www.fcm.cat mitjançant el botó “Donar-se d’alta”. Un cop hagueu omplert les dades requerides, ja podreu tramitar la llicència.

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2023 –  Àmbit: Catalana – Curset 1 dia Minivelocitat (Yamaha R125) o Curset 1 dia Velocitat (Yamaha R3)– procedir al pagament corresponent.

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (selecciona la jornada test on vulguis participar).

 • Test circuit de Calafat – 19 de març
 • Test circuit d’Alcarràs – 2 d’abril
 • Test circuit d’Osona – 15 d’abril
 • Característiques tècniques moto:
  • Yamaha YZF-125-R, 180cc (d’11 a 18 anys).
  • Yamaha R3, 300cc (a partir de 13 anys).
 • Requisits:

– Disposar de Llicència federativa 2023 (Catalana o Homologada o Entrenament dia minivelocitat).

– Disposar de granota, casc, botes i la resta de material necessari per poder realitzar la tanda complint totes les mesures de seguretat.

Condicions: La inscripció a la Jornada test dona dret a una tanda gratuïta durant l’horari establert.

Entrada similar