EL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE NENS I FEMENÍ JA TÉ CAMPIONS

L’Àrea de Motor del Berguedà ha estat la seu de la penúltima cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de  Motocròs Femení i de Nens.

La cinquena prova del curs ha decidit els campions i campiones de pràcticament totes les categories. De fet, de cara a l’última cursa de la temporada, que tindrà lloc el 26 de novembre al circuit d’Amposta, només restaran per decidir les categories 65A i 65B.

Ioana Gumeniuc s’ha proclamat campiona de Catalunya de MX85 Femení després de vèncer les dues mànegues de la jornada. La pilot de Maçanet ha fet estèrils els esforços tant de Julieta Croci com de Zoe Querol, que finalment han completat les posicions de podi.

Anna González ha estat l’altra protagonista del Campionat de Catalunya Femení. La corredora de l’Esport Motor Castellbisbal ha vençut sobradament les dues mànegues disputades a l’Àrea de Motor del Berguedà i, d’aquesta manera, ha sumat el punts suficients per deixar sentenciat el títol de la categoria MX85 Open. Lídia Monteso i Laura Calmaestra han completat les posicions d’honor.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens, Pepe Badiella s’ha proclamat campió de la categoria MX50 amb una autèntica exhibició al circuit d’Olvan. El jove pilot del Moto Club Polea SX ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la jornada. Alejandro Mellado, amb dues segones posicions, i Arik Lázaro, han completat el top 3 de la categoria.

D’altra banda, Oleguer Riba ha segellat el títol de la categoria MX85 Cadet de la millor manera possible, adjudicant-se les dues mànegues a l’Àrea de Motor del Berguedà. Amb aquest resultat, el pilot del Moto Club La Torres d’Oristà ha encadenat la cinquena victòria consecutiva de la temporada. El top 3 de la categoria Cadet al circuit d’Olvan l’han completat Nil Pallarès, segon, i Omar Pavón, tercer.

Jordi Alba també ha deixat sentenciat el títol de la categoria MX85 Juvenil gràcies a una magnífica actuació a terres berguedanes. El corredor del Moto Club Segre ha creuat la bandera de quadres com a primer classificat en totes dues mànegues. Els calaixos del podi els han completat Pau Sabaté, com a segon classificat, i Jordi Vilarnau, que ha fet tercer.

D’altra banda, les dues úniques categories que no han quedat resoltes al circuit del Berguedà han estat les corresponents a MX65, A i B, les quals es decidiran en la darrera prova del certamen.

Malgrat fer segon per darrere de Jann Huisman, Alonso Tribaldos ho té tot de cara per proclamar-se campió de la categoria MX65 A on compte amb 42 punts de marge sobre el segon classificat de la general, Nil Soler. A Olvan, Huisman ha vençut gràcies a la combinació de resultats de les dues mànegues on, igual que Tribaldos, ha sumant 41 punts. Tribaldos ha pujat al segon esglaó del podi mentre que Nil Soler ha completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria MX65 B, Kevin Colomé ha estat el més ràpid de la jornada. El corredor del Moto Club Segre ha estat capaç de vèncer amb solvència les dues mànegues de la jornada. Amb tot, el principal candidat al títol segueix sent Vincent Carbonell que, gràcies a la tercera posició al Berguedà, arribarà com a líder destacat de la classificació general a la darrera prova de la temporada. El podi de la categoria MX65 B al traçat d’Olvan l’ha completat Dídac Soler, que ha finalitzat segon.

Entrada similar