Logo FCM

COMUNICAT OFICIAL

Comportament incívic als nostres circuits

En nom de la Federació ens dirigim a tots els federats/des per abordar un tema molt important.

Recentment, hem rebut informes i queixes sobre el comportament incívic d’alguns dels nostres pilots i acompanyants en dues instal·lacions: el circuit Kàrting Menàrguens i el circuit Verd de Moià. Com a Federació, ens preocupa profundament aquest tema.

Volem recordar a tots els nostres federats la importància de mantenir un ambient respectuós i agradable a les curses, tant a dins com a fora de la pista. El respecte pel personal, les instal·lacions i els altres pilots és fonamental per gaudir del nostre esport.

Des de la Federació ens comprometem a abordar aquesta situació de manera immediata i efectiva. Estem investigant activament els incidents reportats i prendrem les mesures necessàries per identificar i responsabilitzar els federats/des i acompanyants involucrats en els esmentats comportaments incívics. Si s’escau, aquestes mesures podrien comportar la retirada temporal o total de la llicència.

Ens solidaritzem amb els circuits que han patit aquests actes incívics i ens comprometem a treballar estretament amb el seu personal per abordar aquests problemes i garantir un entorn segur i agradable en totes les proves dels Campionats de Catalunya.

Apel·lem a la responsabilitat individual de cadascun dels nostres pilots, als quals convidem a complir amb les normes de comportament i reglaments establerts en cada circuit amb el degut respecte en tot moment.

Agraïm la vostra col·laboració en aquest important assumpte. Tenim una gran infraestructura de circuits i àrees de motor a Catalunya. Cuidem-los.

Entrada similar