LA PLUJA MARCA EL MOTOCRÒS DE SALOMÓ

El circuit Dani Dalmau de Salomó ha estat la seu de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans.

La prova organitzada pel Moto Club Salomó ha reunit 65 pilots al traçat del Tarragonès.

Les precipitacions, especialment a primera hora del matí, han deixat el terreny molt enfangat, una circumstància que ha afegit dificultat i emoció a totes les mànegues de la jornada.

Pel que fa als resultats del dia, Sergio Castro s’ha erigit com un dels protagonistes de la jornada després de vèncer en categoria MX Elit. El corredor del Moto Club Cifuentes ha sumat 45 punts, els mateixos que Simeó Ubach, amb qui ha intercanviat la primera i segona posició en cadascuna de les mànegues. La combinació de resultats ha afavorit els interessos de Castro, que ha ocupat la primera posició del podi i ha retallat 13 punts a l’encara líder de la classificació general, Nil Arcarons. Ubach ha ocupat el segon esglaó del podi mentre que Arcarons ha fet tercer, amb 32 punts.

Pel que fa a MX1, Aleix Díaz no ha tingut rival i s’ha adjudicat les dues mànegues de la jornada. José Luís Daudén, amb dues segones posicions, ha finalitzat la prova en segona posició, mentre que Bernat Darné ha completat les posicions d’honor.

Jordi Puig, amb 50 punts, ha encapçalat el podi de la categoria MX2, seguit d’Èric Casas, que ha fet segon.

Bruno Miró ha protagonitzat una magnifica actuació que l’ha permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi de la categoria MX125 2T, amb més de 20 participants. El pilot del Moto Club Salomó ha vençut la segona prova del català de motocròs de manera consecutiva postulant-se, d’aquesta manera, com un dels ferms candidats a endur-se el títol. L’actual líder de la categoria, Ot Marí, ha ocupat el segon esglaó del podi, mentre que Dídac Arfelis ha completat les posicions d’honor.

El guanyador de la categoria MX Sots18 ha estat Roger Ponsa. El pilot del Moto Club Segre ha vençut la primera cursa de la temporada amb una extraordinària actuació en totes dues mànegues, on ha creuat la bandera de quadres en primera posició. Martí Bañeres, amb dues segones posicions i Jan Josa, amb dues terceres, han completat les posicions d’honor.

Ramon Brucart ha donat una passa de gegant de cara a la consecució del títol de la categoria MX3. El pilot del Moto Club Can Taulé ha vençut totes les proves disputades aquesta temporada, aconseguint un marge de 80 punts sobre el segon classificat, Antoni Torres. Precisament, Antoni Torres ha ocupat la segona posició al circuit de Salomó, mentre que Albert Martín ha completat el top 3 de la categoria.

A MX4, Ivan Cervantes ha demostrat una vegada més la seva qualitat. El corredor del Moto Club Segre suma per victòries totes les proves de la temporada. A Salomó, Cervantes s’ha imposat còmodament en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat Juan Manuel Cuenca, segon, i Pere Mas, tercer.

Finalment, pel que fa a la categoria MX5, Sergi Lasala s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Sergio Perellón ha finalitzat segon, mentre que Xavier Basart ha completat les posicions d’honor.

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans reprendrà l’activitat el proper 15 de setembre al circuit d’Almacelles.

Les millors imatges de la jornada al Flickr de la FCM.

Resultat final cursa.

Entrada similar