LA 13º DELS 2 DIES DE TIAL SANTIGOSA CLÀSSIC CLOU AMB ÈXIT

Un total de 166  participants han gaudit del trial clàssic a Sant Joan de les Abadesses

Aquest cap de setmana, 21 i 22 d’octubre, s’ha disputat a Sant Joan de les Abadesses una nova edició dels 2 Dies Trial Santigosa – Clàssic. 13 anys d’una prova que acull, any rere any, els apassionats de l’essència originària del trial i de les motocicletes més mítiques: des de les Ossa, Bultaco i BSA, passant per Montesa i Fantic.

Aquest any la prova ha comptat amb 166 inscrits, una xifra de participació de rècord, que posa de manifest la bona salut del trial al nostre país. A més a més, com ja és habitual a Santigosa, hem rebut la visita de diversos pilots estrangers, provinents de França, Anglaterra, Escòcia, Itàlia i el Japó.

Dissabte 21 d’octubre, des de la plaça Major de Sant Joan, a les nou del matí, s’iniciava la carrera amb la sortida dels pilots. El diumenge, en canvi, els participants sortien una hora abans, a les 8 h.

Per endavant, 20 zones diàries, que els han fet gaudir d’una bona jornada de trial. En destaquen les bones condicions del terreny, tot i la sequera que patim arreu del territori. L’entitat ha fet un gran esforç en els darrers dies per adequar les zones i assegurar un bon trial. Entre els comentaris, una vegada més, es valora el disseny i bon marcatge de les zones, una dificultat adequada i la bona organització general de la cursa.

La cursa ha finalitzat cap a un quart de quatre de la tarda. A la mateixa plaça Major, s’ha procedit al lliurament de premis.

En la categoria Clàssic, destaca la victòria de Fernando Cabré (Beta), qui no ha fet cap peu en els dos dies. Al podi, l’han acompanyat Joan Santllei (Honda) i Carlos Errando (Montesa), amb 3 i 5 peus cada un.

Pel que fa a la categoria Expert, s’ha endut el triomf Ivan Rovira (Bultaco), amb deu peus entre els dos dies. En segona posició ha quedat Jaume Bonfill (Merlin) i tercer, Jaume Subirà (Fantic)

En la categoria PRE-65, el vencedor ha estat Darren Walker (BSA), amb dos peus, seguit per Paul Norman (James) i Martin Gilbert (BSA).

En PRE-72, el primer classificat ha estat Alberto Selma (Bultaco), amb quatre peus, en segona posició ha quedat Juan Verdura (Bultaco) i, en tercer lloc, Rafael Asins (Ossa).

En la categoria PRE-80, Ranc Michel (BSA) s’ha imposat -amb vuit peus- per davant de Luscombe Robin (BSA) i Manel Campoy (Bultaco).

Per últim, en la categoria de Trialers, el guanyador ha estat Valentí Fontserè (Bultaco) -amb cinc peus- , seguit per Iain Robinson (Fantic) i Jordi Llinas (Fantic).

Des del Moto Club Abadesses volem agrair a totes les persones que han fet possible la celebració d’aquests 2 Dies Trial Santigosa – Clàssic i esperem poder-ne organitzar molts més.

Entrada similar