CONSTANTÍ ACULL LA SEGONA PROVA DEL CATALÀ DE TRIAL DE NENS

Constantí ha estat la seu, aquest passat diumenge 12 de febrer, de la segona prova de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens.

La cursa, organitzada amb èxit pel moto Club Constantí, ha reunit una quarantena de pilots a la localitat del tarragonès.

Els participants han hagut de superar un total de vuit zones a dues o tres voltes, en funció de la categoria. El club organitzador ha combinat zones de tipus indoor amb d’altres tipus outdoor oferint, d’aquesta manera, un trial d’allò més complet.

Pel que fa als resultats de la jornada, Ton Carbó ha estat el protagonista de la categoria Iniciació, nivell taronja. El jove pilot de Trialers Penedès ha completat el Trial de Constantí amb un esplèndid resultat: només un punt de penalització! Sergio Garrido, amb dos peus, i Nil Tarrentallé, amb sis, han completat les posicions d’honor.

Òscar Mercader, amb sis punts, ha estat el pilot més destacat de la categoria Aleví. El corredor de Trialers Penedès s’ha imposat per només un punt de diferència sobre el segon classificat, Quim Estalló, que també ha realitzat una gran cursa. Aleix Alcón, amb nou punts, ha completat el top tres de la categoria.

Jared Ibáñez s’ha enfilat al primer esglaó del podi d’una exigent categoria Aleví+8 Benzina. El pilot del Moto Club Piera Scan ha sumat 45 punts, tres menys que la segona classificada, Farners Fontdevila. Vinyet Estalló, amb 57 punts, ha completat el tercer calaix del podi.

A Alaeví+8 Benzina el guanyador ha estat Pau Giralt. El pilot del Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar ha completat el Trial de Constantí amb 36 punts. Oriol Guirao, amb 41 punts, ha fet segon, mentre que Pau Rafecas ha completat el top 3 amb 55 punts.

Ajustada victòria de Gael Hernández en la categoria Base. Hernández ha superat per només dos punts de marge a un inspirat Silvestre Ginferrer, que finalment ha fet segon. Arnau Arias, amb 55 punts, ha ocupat el tercer esglaó del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria Promo, Oriol García s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi tot i empatar a punts amb el segon classificat, Otger Martí. Tots dos, amb 36 punts, han firmat una gran actuació. Àlex Pifarré, amb 38 punts, ha completat els calaixos d’honor.

Reportatge de la cursa: https://tac12.tv/constanti/arxiu-constanti/item/27295-un-diumenge-amb-el-trial-per-a-nens-vila-de-constanti

Les millors imatges de la cursa, al Flickr de la FCM.

Entrada similar