CANET DE MAR ACULL LA SEGONA PROVA DE LA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS 2024

El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha celebrat la segona prova puntuable de la temporada a Canet de Mar.

Sota la batuta del Moto Club 3 Turons, la localitat del Maresme ha reunit 38 equips disposats a donar-ho tot en un dels escenaris amb més participació i seguiment del calendari de la resistència ciclomotors.

Com a novetat, aquesta edició de les 3 Hores Resistència Ciclomotors de Canet de Mar s’ha celebrat en sentit invers, una mesura que ha agradat molt a tots els participants.

D’altra banda, el Moto Club organitzador s’ha encarregat de solucionar un dels maldecaps habituals d’aquesta prova, la pols, i ho ha fet regant el circuit diverses vegades fins deixar-lo en un estat impecable.

Pel que fa als resultats de la jornada, després dels entrenaments, la cursa ha donat el tret de sortida a les 16:15h amb la tradicional sortida a l’estil Le Mans.

L’equip amb el dorsal 87, format per Oriol Mena i Alejandro Ceballos ha estat el vencedor de la prova. Entre els dos pilots han sumat un total de 86 voltes, una més que el segon classificat, el dorsal 100 integrat per Enric Vendrell i Borja Serra. El top 3 de la prova, i de la categoria Grup 3 Aigua, l’ha completat l’equip 62, format per Àngel Perales i Joe Lleonart, que ha completat un total de 84 voltes.

Pel que fa a la resta de categories en joc, En Grup 2 Aire el podi l’ha encapçalat l’equip 40, format per Andreu Millan i Carles Oriol, amb 79 voltes. Valentín Armendariz i Mateu Mollevi han fet segons, amb 78 voltes, mentre que el podi l’ha completat l’equip amb el dorsal 821, encapçalat per Oriol Brasó i Miquel Vendrell.

A Màster 40, Alberto Pérez ha pujat a l’esglaó més alt del podi amb 81 voltes. Jordi Rodés i Arnaud Julien han fet segons, amb una volta menys, mentre que David Martínez i Raúl Garcia han completat les posicions d’honor amb 79 voltes.

Finalment, pel que fa a la categoria Canvi, Marc Guillamet i Albert Gálvez s’han endut el triomf amb 56 voltes. Ruebn Asensio i Dani López han completat el podi amb 42 voltes.

L’Ametlla Parc serà la seu de la tercera prova del Tofeu Català Resistència Ciclomotors.

RESULTATS CURSA

Entrada similar