EL CATALÀ DE TRIAL CLÀSSIQUES CELEBRA LA 3ª PROVA A TERRADES

Terrades ha estat la seu de la tercera prova de la Copa Catalana de Trial Clàssiques 2024.

La localitat empordanesa ha acollit una seixantena de pilots, vinguts d’arreu de Catalunya, en una jornada molt calorosa.

La Colla dels Cavirols s’ha encarregat de dissenyar les 12 zones del trial, que ha comptat amb una instessant interzona de 4 Km. Sota la batuta de la Penya Motorista Figueres, tots els participants han completat les 12 zones a dues voltes destacant l’èxigència d’alguns passos i, alhora, destacant la bona feina del club organitzador.

Pel que fa als resultats de la jornada, Jordi Pascual ha vençut la primera prova de la temporada després de completar el Trial de Terrades amb un resultat final de només 3 punts de penalització. Joaquim Lara, amb 11 punts, i Pau Costa, amb 13, han completat les posicions d’honor de la categoria.

Antonio Guillen també ha estrenat el palmarès de victòries a la localitat empordanesa. El pilot del Moto Club Cerdanya ha encapçalat el podi de la categoria Pre75, seguit de Salvador Fortiana i Àngel Jordana, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a Post Clàssiques A, Javier Bagué s’ha endut una ajustada victòria per només un punt de marge sobre el segon classificat, Pascal Venheuverzwijn. Miquel Roig ha completat el top 3 de la categoria.

Ramon Plana s’ha adjudicat la primera posició de la categoria Trialers amb un registre de 13 penalitzacions, dues menys que el segon i el tercer classificat, Daniel Casanovas i Pere Morales.

En Post Clàssiques B, Javier Ávila s’ha endut el triomf amb nou punts al seu registre. Miquel Cirera, amb 12, ha fet segon, mentre que Miguel Catasus ha completat el tercer calaix del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria Experts, Josep Díaz , amb 15 punts, s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Antoni Ramonet, amb 22 punts, ha fet segon, mentre que Jaume Mora ha completat les posicions d’honor amb un registre final de 27 punts.

L’acte de lliurament de premis de la prova s’ha celebrat al Casal de Terrades i ha comptat amb la presència de l’alcalde de l’ajuntament de Terrades així com el regidor de serveis socials.

Les millors imatges de la cursa, al Flickr de la FCM.

RESULTATS CURSA

Entrada similar