LA RESISTÈNCIA TERRA REUNEIX MÉS DE 70 EQUIPS A CAN TAULÉ

El circuit de Can Taulé ha estat la seu de la primera cursa de la temporada del Trofeu Català de Resistència Terra 2

La prova, de 3 hores de durada, ha reunit els pilots de les categories: RS Sènior, RS Júnior, Màster 40 i Màster 50. L’Àrea de Motor de Can Taulé, ubicada al terme municipal de Navàs, s’ha omplert de gom a gom amb 126 pilots repartits en 71 equips.

La tradicional sortida a l’estil Le Mans ha donat pas a tres intenses hores de motor.

L’equip 23, format per Jordi Galera i Yago Domínguez s’ha endut el triomf de la cursa després de completar un total de 42 voltes. Galera i Domínguez han viscut els primers compasso de la prova des de la segona i tercera posició. No ha estat fins a la desena volta que l’equip 23 ha assaltat el lideratge de la cursa. Des d’aleshores i fins al final, Galera i Domínguez han defensat la primera posició amb mà de ferro davant l’amenaça dels equips 59, 25 i 48.

Encasellats dins la categoria RS Júnior, Jordi Galera i Yago Domínguez s’han enfilat fins el primer esglaó del podi. Raúl Sánchez i Xavier Gil, de l’equip amb el dorsal 25, han lluitat fins al final però finalment s’han hagut de conformar amb la segona posició. El top 3 de la categoria l’ha completat, a una certa distància, l’equip 21, format per Andreu Millán i Víctor Redondo.

Pel que fa a la categoria RS Sènior, Albert Cardona i Miquel Pujol, de l’equip 48, s’han endut un merescut triomf. Cardona i Pujol, amb un tercer lloc a la classificació scratch, han arrodonit una gran actuació amb un total de 42 voltes. L’equip 36, format per Albert i Sergi Muñoz, s’ha classificat en segona posició, mentre que un incansable Joan Miquel Munar, que ha competit de manera individual, ha completat les posicions d’honor de la categoria RS Sènior.

L’equip més destacat de la categoria Màster40 ha estat el 4, integrat per Manuel Mora i Juan José Ruiz. Tots dos pilots han finalitzat les tres hores de resistència amb un registre notable: 39 voltes. Amb el mateix nombre de voltes s’ha classificat en segona posició l’equip amb el dorsal 70, format per Sebastià López i Josep Gaset. El podi l’ha completat l’equip 8, integrat per Agustí Rodríguez i Xavier Xivillé.

Finalment, pel que fa a la categoria Màster50, Pere Saborit i Martí Puigrodon s’han enfilat al primer esglaó del podi després de completar un total de 38 voltes. Els calaixos d’honor els han completat Jordi Rosell i Joaquim Salvadó, en segona posició, i Carlos Marset i Carlos López, en tercera posició.

Moià serà la seu de la segona prova del Trofeu Català de Resistència Terra, el proper 12 de març.

Imatges: ISI_IMAGES

Entrada similar