EL SUPERAMOTARD I LA PROMOVELOCITAT VISITEN EL CIRCUIT DE MENÀRGUENS

El Campionat de Catalunya de Promovelocitat i el Trofeu Català de Supermotard han celebrat aquest passat diumenge, 12 de maig, la quarta prova de la temporada al circuit de Menàrguens.

La Penya Motorista Barcelona s’ha encarregat d’organitzar la cursa, que ha reunit pràcticament mig centenar de pilots en un dia assolellat al traçat de la Noguera.

Pel que fa als resultats de la jornada, Eddie Sun s’ha imposat en la categoria reina, PromoRACC GP2, després de vèncer les dues mànegues de la jornada. Tant a la prova sprint com a la segona cursa de la jornada, Eddie Sun ha liderat el grup d’escapats amb un Cesc Obiol enganxat al darrere. Malgrat els intentents constants del pilot dels Pallaresos, Sun ha creuat la bandera de quadres en primera posició. Àlex Remesal, amb dues terceres posicions, ha completat el top 3 de la categoria.

Àlex Pérez ha estat el protagonista de la categoria PromoRACC1, on ha aconseguit una decisiva victòria a la segona mànega que l’ha catapultat fins al primer esglaó del podi, acompanyat de François Florian, que ha aconseguit el tercer podi de la temporada. Marcos Vinagre, guanyador de la prova sprint, ha completat les posicions d’honor al circuit de Menàrguens.

Santiago Iglesias segueix dominant amb mà de ferro la categoria PromoRACC2. Aquest diumenge al traçat de la Noguera, el pilot gallec ha aconseguit la quarta victòria de la temporada vencent, novament, les dues mànegues de la jornada. El podi de la categoria PromoRACC2 l’han completat Adrián Acuña, segon, i Max Molina, tercer.

Pel que fa a PromoRACC3 amb les motos Polini com a protagonistes, Leo Middelmann ha sumat la quarta victòria consecutiva de la temporada demostrant un gran estat de forma. El podi de Menàrguens l’han completat Andrea Speath i Luca Castro, segon i tercer, respectivament. D’altra banda, Maelys Larrive s’ha adjudicat el triomf de la nova categoria PromoRACC3 Open, un nou format on poden participar motos Polini que no segueixen el programa d’ETG. En aquesta categoria, Romeo Foray ha fet segon.

Pel que fa a les categories PromoRACC-E, Luca Castro s’ha endut el triomf en PromoRACC Elèctriques 6.0, seguit de Aleix Jovè i Taylor Lancho, segon i tercer, respectivament. D’altra banda, en PromoRACC-E 2.5, el més ràpid ha estat Max Gálvez, amb Jan Aguilera en segona posició i Kai Molina completant el top 3 de la categoria.

L’altra protagonista de la jornada al circuit de Menàrguens han estat les sempre divertides i espectaculars mànegues de la Copa Catalana de Supermotard, que cursa rere cursa van ampliant la participació.

Max Serra ha estat el més ràpid de la categoria SM Júnior, on ha vençut amb solvència les dues mànegues de la jornada. Ramon Godino i Bernat Saula, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

A SM Màster, Eduard Betrian ha vençut la segona prova de la temporada després d’imposar-se en les dues mànegues de la jornada. Daniel Carrau, segon, i Pep Saula, tercer, han completat els calaixos del podi. Amb aquest resultat, Betrian amplia fins als 61 punts l’avantatge sobre el segon classificat de la general, Santiago Simo.

Finalment, pel que fa la categoria SM Sènior, Roger Gálvez ha sumat la primera victòria de la temporada per davant del líder de la general, Antoni Moya, i Xavier Rossell, que ha completat les posicions d’honor.

Móra d’Ebre serà la seu, el proper 16 de juny, de la cinquena prova dels campionats de Promovelocitat i Supermotard 2024.

RESULTATS CURSA SM

RESULTATS CURSA PROMOVELOCITAT

Entrada similar