EL CIRCUIT DE ZUERA PROCLAMA QUATRE CAMPIONS DE CATALUNYA DE VELOCITAT

Raul Navarrete, Ares Gil, Alonso Navarro i Jordi Dauset se sumen a Cesc Obiol i Bryan Gutiérrez com a campions de Catalunya de Velocitat.

La Copa Catalana de Promovelocitat i la Yamaha bLU cRU Cup han tancat la temporada 2022 al circuit de Zuera.

El traçat aragonès ha estat testimoni d’una gran jornada de motor on s’han decidit els campions de totes les categories en joc a excepció de PromoRACC1 i PromoRACC2, les quals ja van quedar resoltes en la darrera cursa celebrada al circuit de Calafat.

Pel que fa als resultats del dia, Raul Navarrete s’ha proclamat campió de la Yamaha 125 bLU cRU Cup, emmarcada dins del Campionat del Mediterrani de Velocitat. El pilot aragonès ha completat una temporada molt regular on ha aconseguit fer podi en 6 de les 7 curses disputades, amb un balanç final d’una victòria. El mèrit de Navarrete és majúscul, ja que ha hagut de competir contra pilots en un gran estat de forma, com Mario Sanz, Rubèn Montero, Ramon Godino o Jordi Albertón.

A Zuera, el triomf ha anat a parar a mans Mario Sanz, que s’ha endut les dues mànegues i ha certificat el subcampionat de la categoria. El podi l’han completat el campió, Raul Navarrete, i Rubèn Montero, que ha fet tercer.

Pel que fa a la Copa Catalana de Promovelocitat, Ares Gil s’ha proclamat campió de la categoria PromoRACC3. El pilot del Moto Club Terres de Ponent n’ha tingut prou amb una quarta posició a Zuera per endur-se el títol. Gil va començar la temporada intractable als manillars de la Polini, imposant-se en les 4 primeres curses i aconseguint un coixí de punts que ha sabut gestionar a les mil meravelles. Malgrat el bon paper del subcampió de la categoria, Òscar Mercader, en el tram final de temporada -on ha aconseguit el triomf en les darreres 3 curses- Gil s’ha acabat enduent el títol.

A Zuera, Mercader ha pujat a l’esglaó més alt del podi, seguit de Leo Middelmann i Adrian Acuña, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a les categories Elèctriques, Alonso Navarro s’ha proclamat campió de PromoRACC-E 6.0. El pilot de Sant Pere de Vilamajor ha tancat el curs amb una nova victòria, la tercera de la temporada. El podi de PromoRACC-E 6.0 l’han completat Adrián Acuña i Ares Gil, segon i tercer, respectivament.

L’altra categoria elèctrica, PromoRACC-E 2.5, Jordi Dauset ha segellat el títol amb un triomf a terres aragoneses.

Finalment, pel que fa a les categories monomarca Ohvale, PromoRACC1 i PromoRACC2, Xavier Albertón i Shengbo Sun han tancat la temporada amb victòria.

Cesc Obiol, que es va proclamar campió de la categoria reina de Promovelocitat el passat 9 d’octubre a Calafat, ha tancat la temporada fora de les posicions de podi. El top 3 de la categoria PromoRACC1 l’han completat Albertón, com a primer classificat; Tristan Carbonell, segon, i Jordi Espinós, tercer.

Amb el títol de PromoRACC2 a la butxaca, Bryan Gutiérrez ha donat guerra fins al final però no ha pogut superar a un inspirat Shengbo Sun, que s’ha endut la victòria. Gutiérrez ha fet segon i Àlex Pérez, tercer.

Entrada similar