ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE VELOCITAT CELEBREN LA 2ª PROVA DEL CURS AL CIRCUIT DE BARCELONA CATALUNYA

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat aquest passat cap de setmana la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Velocitat i Velocitat Clàssiques.

Els amants de les dues rodes i de la competició de motor en general han gaudit d’una jornada dedicada al motociclisme al circuit mundialista de Montmeló, que ha aprofitat l’esdeveniment per fer una jornada de portes obertes.

El dia ha ofert boniques batalles als assistents sobre un asfalt canviant per les condicions meteorològiques, així com també ha exhibit el talent local amb un programa esportiu representat per nombroses categories i campionats.

Dissabte ha estat el torn per al Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques, que ha reunit un total de 42 pilots dividits en 6 categories.

Mario Perú ha estat el més ràpid de la categoria Clàssic 80, seguit de Joan Font i Santiago Joaniquet. A Clàssic SBK, el triomf ha estat per a Joan Garcia, amb Adrià Araujo i Sergio Segarra completant els calaixos del podi.

Carlos Ordoñez ha creuat la bandera de quadres en primera posició a la categoria SSP; Manel Robles ha fet segon i Javier Guijarro, tercer.

Miguel Curtijo ha estat el dominador de la categoria Clàssic B, on Nacho Burgaz s’ha fet amb la segona posició i Juan Cantón, amb la tercera. A Clàssic C el triomf ha anat a parar a mans de Sergio Fuentes, que ha vençut per un ampli marge a la resta d’adversaris. Joan Fabregat ha fet segon i Joaquin Fernandez, tercer. Finalment, pel que fa a la categoria Clàssic 70, Alejandro Tejero s’ha endut la victòria per davant de Pere Auradell, que ha fet segon.

La jornada del diumenge ha concentrat totes les mànegues del Campionat de Catalunya de Velocitat.

Mateos sorprèn a SBK 1000
El resultat d’aquest assalt ha estat fascinant, i és que Alexander Mateos s’ha fet amb la victòria en l’última volta. Mateos ha sorprès un Javier Layunta amb aparents problemes de ritme causats per la falta de combustible al final de la prova. Les conseqüències no han resultat tan negatives com podrien haver estat, i és que al final ha pogut assegurar la segona plaça. Javier Grande ha completat el top 3 de la categoria.

Gran igualtat en Supersport
Tant els participants que puntuaven pels Campionats de Catalunya de Motociclisme com els de la Copa d’Espanya de Velocitat en la categoria Supersport s’han submergit avui en una cursa amb una nodrida graella. El vencedor de la SSP600 ha estat Joan Díaz, el qual també ha registrat un magnífic resultat al Campionat d’Espanya on s’ha endut la tercera posició. El pilot de Santa Coloma de Queralt ha estat acompanyat al podi per Al Sulaiti Saeed, segon, i John Love Samuel, tercer.

Multitud de vencedors a les Copes Yamaha 125 i R3 bLU cRU
Les dues copes de la marca japonesa han dut a terme dues curses puntuables, la primera per separat i la segona ajuntant els seus participants. La Yamaha 125 ha premiat aquest matí Ramón Godino, mentre que a la tarda el guardonat ha estat Aleix Ginés. La R3, per part seva, ha atorgat l’or novament a Ramón Godino, el qual competia en totes dues categories. A la tarda, en la cursa conjunta, Godino ha sortit amb l’R3 i s’ha adjudicat la victòria general i de categoria, donant l’oportunitat a Ginés de guanyar a la 125.

SSP300: Morillas venç i convenç

Finalment, pel que fa a la categoria SSP300, Dayron Morillas s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi del Circuit de Barcelona Catalunya després de vèncer la cursa amb més de 8 segons de marge sobre el segon classificat, Joel Aznar. D’altra banda, Uriel Hidalgo ha completat el top 3 de la categoria.

C.C.V.C/Copa bLU Cru/ SBK/SSP Montmeló 2023

Entrada similar