COMUNICAT OFICIAL

La Federació Catalana de Motociclisme es complau a celebrar els destacats resultats obtinguts pels pilots del planter al Gran Premi de MotoGP de Catalunya celebrat aquest passat cap de setmana al Circuit de Barcelona Catalunya. Volem felicitar especialment l’Aleix Espargaró, pel seu comiat de somni culminat amb una meravellosa victòria a la cursa sprint. Però també al Marc Márquez, per les dues remuntades extraordinàries que ens han posat a tots els pèls de punta; o la gran actuació del Sergio García, segon a la cursa d’aquest diumenge. Tots ells són reflex de l’incansable treball i dedicació que han demostrat al llarg de les seves carreres.

Aquests resultats no són fruit de la casualitat, sinó de l’esforç constant i del treball excel·lent realitzat per la FCM en la formació de pilots d’alt nivell. La FCM ha estat sempre un referent en la promoció i desenvolupament de joves talents del motociclisme. Els tres pilots esmentats, a més dels Quartararo, Oliveira, Viñales, Àlex Màrquez,  Rins, Alcoba, Canet i Arenas, han passat pel Campionat de Catalunya PromoRACC, on el Circuit de Barcelona Catalunya ha estat sempre un dels escenaris habituals del calendari, clau per a la seva formació des d’edats primerenques.

És un orgull per a nosaltres destacar que tots aquests pilots del planter català van competir al Circuit de Barcelona Catalunya amb menys de 15 anys, cosa que subratlla la importància de les nostres competicions en la formació de futurs campions. La FCM seguirà treballant incansablement per oferir les millors oportunitats i condicions als nostres joves pilots, assegurant que Catalunya continuï sent un bressol de talents.

Enhorabona a tots els nostres pilots pels seus èxits i gràcies per portar amb orgull el nom de la FCM al capdamunt del motociclisme mundial!

Confiem amb que tot torni a la normalitat i puguem seguir donant l’oportunitat de rodar al circuit als joves pilots catalans.

Atentament,

Federació Catalana de Motociclisme

Barcelona, 27 de maig del 2024

Entrada similar