L’EQUIP GCR GUANYA LA PRIMERA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS DE LA TEMPORADA

El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha estrenat la temporada 2023 al circuit de La Pobla de Mafumet.

La prova per equips de quatre hores de resistència ha constat d’un recorregut de poc més de dos minuts per volta a través de tota l’àrea de motor de La Pobla de Mafumet.

La cursa organitzada pel Moto Club La Pobla ha estat un èxit de participació amb 60 pilots repartits en 30 equips.

Pel que fa als resultats del dia, l’equip GCR, format per Yago Domínguez i Alejandro Ceballos s’ha endut el triomf de la prova. L’equip de la categoria Grup 3 Aigua ha completat un total de 118 voltes. L’equip amb el dorsal número 1 també ha registrat el millor temps per volta de la cursa: 1:56.37. També amb 118 voltes, però a un minut del guanyador, ha finalitzat l’equip Team Luengo, emmarcat dins la categoria Grup 3 Aigua, format per Àngel Perales i Rubén Luengo. El top 3 scratch l’ha completat un altre equip de la categoria Grup 3 Aigua, el Servimoto Kronos Aigua, format per Borja Serra i Víctor Redondo.

Yago Domínguez i Alejandro Ceballos: ” Hem fet un entrenament molt bo amb bones sensacions i marcant els millors temps. La cursa ha sigut molt maca, amb alguns sotracs i un pèl de pols, però hem aconseguit liderar la prova des de l’inici i en el primer relleu ja hem agafat força avantatge. Des d’aquest moment fins al final hem pogut mantenir la primera posició. Aquesta cursa ha estat un bon entrenament de cara al Campionat d’Espanya i Campionat del Món. Volem agrair la gran tasca que ha fet el Moto Club organitzador.”

Pel que fa a la resta de categories, l’equip amb el dorsal 84, format per Raúl Garcia, David Martínez i José Ruiz s’ha endut el triomf de la categoria Màster 40 completant un total de 109 girs. L’equip de Sergi i Jordi Ventura ha fet segon, amb 104 voltes completades, mentre que el duet format per David Rodríguez i Oriol Brutau ha fet tercer amb 102 voltes.

El Servimoto Kronos Aire ha estat l’equip més destacat de la categoria Grup 2 Aire. El duet format per Miquel Vendrell i Oriol Brasó ha finalitzat la prova amb 108 voltes, dues més que l’equip Biciat, format per David Vigas i Gerard Arabia. El podi de la categoria Grup 2 Aire l’ha completat FMC Motors, integrat per Àlex Barroso i Marc Duran.

Finalment, l’únic equip representant de la categoria Canvi, format per Hugo Cuesta i Manel Garcia, ha completat les 4 hores amb 102 voltes.

La propera cursa del certamen, de 3 Hores de Resistència, se celebrarà l’1 d’abril a l’Ametlla Parc.

CLASSIFICACIONS CURSA.

Entrada similar