LA COPA DE TRAMS D’ENDURO CELEBRA LA SEGONA PROVA A MOIÀ

El circuit Verd de Moià ha estat la seu, aquest passat diumenge 19 de maig, de la segona prova de la Copa Catalana de Trams d’Enduro 2024.

La prova organitzada pel Moto Club Moianès ha reunit una vuitantena de pilots de diverses edats i cilindrades.

En un traçat del moianès en perfectes condicions gràcies a les precipitacions del dissabte, els participants han gaudit d’una jornada extraordinària i molt emocionant.

Jose Manuel Pellicer ha estat el protagonista de la prova. El pilot valencià s’ha adjudicat el triomf de la classificació scratch després de completar la prova amb un temps total de 6:23. Encasellat dins la categoria E-125 2T, Pellicer ha marcat les diferències en la darrera volta, on ha aconseguit el millor temps de la jornada. Pau Conesa, que també ha completat una gran cursa, ha finalitzat segon, a només dos segons del vencedor, mentre que Ramon Godino ha completat el top tres scratch a pràcticament sis segons de Pellicer.

Per categories, Pellicer, Godino i Gerard Vila han ocupat les tres primeres posicions d’E-125 2 Temps. Pau Conesa ha encapçalat el podi de la categoria Elit a pràcticament vint segons de Marc Calmet, que ha fet segon. Elias Durandez ha completat les posicions de podi.

Pel que fa a Júnior Oberta, Guillem Inglés ha estat el més ràpid amb un temps de 6:41, seguit de Nahuel Santamaria, a menys de 4 segons, i Joan Jimenez, que ha completat les posicions d’honor.

El podi de Màster 45 ha estat conformat per Manuel Mora, primer, Raül Abellán, segon i Riccardo Nelli, tercer. D’altra banda, Carlos López, Francisco Javier Garcia i Lluís Torra, per aquest ordre, han completat els calaixos del podi de la categoria Màster 55.

David Martínez i Marc Molins han estat els únics pilots de la categoria Sènior B capaços de situar el crono per sota dels 7 minuts. Martínez ho ha fet com a primer classificat i Molins com a segon. Roger Puig ha finalitzat la prova en tercera posició.

Albert Cardona s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Sènior C, seguit d’Antoni Salamó, segon, i Jairo Cano, tercer.

Pel que fa a Femenina Infantil, Adela Godino (8:26)s’ha endut una ajustada victòria per davant de Carla Castellano, que ha fet segona a només sis segons de la pilot d’Abrera. Alexia Gallardo ha completat el top 3 de la categoria.

Àlex Esteban ha estat el protagonista de la categoria E-65, on ha vençut amb registre de 7:44. Jan Martínez ha fet segon, a pràcticament 7 segons del pilot de l’Ametlla, mentre que Àlex Gutiérrez ha completat les posicions d’honor a només dues dècimes del segon classificat.

Aitor Pla ha encapçalat el podi de la categoria E-85. El pilot d’Alcanar ha vençut per només  un segon i mig de diferència sobre Nil Masó, que ha fet segon. Aran López ha completat les posicions d’honor de la categoria E-85.

Pel que fa a les categories amb motos clàssiques, Lluís Aurox (8:08) ha vençut en TT80, per davant d’Albert Fíguls i Damaso Muniente. Hèctor Pla (7:36) ha encapçalat el podi de la categoria TT91, on l’han acompanyat Moisès Adell i Gabriel Gutiérrez. Finalment, pel que fa a la categoria TT EVO, Juan García ha estat el més ràpid amb un temps de 7:45. El podi de la categoria l’han completat Carlos Marset i Juan Reyes.

La propera prova de la Copa Catalana de Trams d’Enduro se celebrarà el 2 de juny a Castellolí.

Les millors imatges de la jornada al Flickr de la FCM.

Entrada similar