EL CATALÀ DE TRIAL OPEN TANCA LA TEMPORADA A OLVAN

El Campionat de Catalunya de Trial Open ha posat el punt i final a la temporada 2023 a Olvan.

L’organitzador de la prova, el Moto Club Baix Berguedà, ha acollit noranta pilots en una jornada fantàstica de motor.

Pel que fa als resultats de la jornada, Abril Montserrat ha estat la pilot més destacada del nivell Groc amb només 3 penalitzacions. Al podi l’han acompanyat Toni Sangrà, amb 5 penalitzacions, i Gabriel Riera, amb 7.

Edgard Falcó s’ha enfilat al primer esglaó del podi del nivell Verd. El pilot del Moto Club Cent Peus ha completat totes les zones cometent únicament dos punts de penalització. Gael Hernández ha fet segon amb un registre final de 4 punts, mentre que Silvestre Ginferrer ha tancat el top 3 amb 6 punts.

Pel que fa al nivell Blau, Adrià Albejano ha protagonitzat una magistral actuació que l’ha permès pujar al primer esglaó del podi. Albejano ha completat el Trial Open d’Olvan sense cap penalització. Oriol Garcia i Joan Ricart han completat els calaixos d’honor amb 3 punts cadascun.

En nivell Vermell, Francesc Recio s’ha erigit com el gran protagonista amb una cursa estel·lar. El pilot del Club Esportiu El Terré d’Almenar ha completat el Trial del Berguedà sense cap penalització. Jordi Camp, amb 5 penalitzacions, i Jordi Sanjuan, amb 6, han completat els calaixos del podi.

Finalment, pel que fa al nivell Negre, Gaudi Vall s’ha enfilat al primer esglaó del podi gràcies a una gran actuació. Al pilot del Mediser Trial Team només se li ha travessat la zona 2, la qual no ha pogut superar sense penalitzacions en cap de les dues voltes. Amb tot, Vall s’ha mostrat superior i finalment s’ha endut la victòria amb un registre final de 10 punts. Arnau Escarra, amb 16 penalitzacions, i Marc Piquer, amb 20, han completat les posicions d’honor del nivell Negre.

Campions de Catalunya de Trial Open 2023

Base: PRAT BALLOBAR, SANTIAGO

Base 125: SANGRA SASTRE, TONI

Base Femení: FONTDEVILA DACHS, QUERALT

Elit: VILA GIL, GIL

Màster: CLARASO SAGI, PAU

Màster 125: GODINO GOMEZ, RAMON

Màster Sots16: ALARCON VEGAS, MIQUEL

Open: OLLE HURTADO, JOAN

Open+50: RAVENTOS LLOPART, PERE

Open125: FALCO ROURA, EDGARD

Open Femení: LOPEZ DEL RIO, MARIA

Promo: ALBEJANO CUESTA, ADRIA

Promo+35: RICART CRUSELLAS, JOAN

Promo+50: RAMONET MARTINEZ, ANTONI

Promo 125: PIFARRE GUTIERREZ, ALEX

TRIAL OPEN OLVAN 2023

Entrada similar