LLIURAMENT DELS PREMIS RACC MOTORSPORT ALS CAMPIONS DE LA PROMOVELOCITAT

El RACC lliura els Premis RACC MotorSport 2023 als campions de Promovelocitat

El RACC ha lliurat els premis RACC MotorSport corresponents a la temporada 2023. Els guardons premien els pilots de l’entitat que al llarg de la temporada passada van aconseguir títols o victòries en qualsevol disciplina del món del motor. Durant l’acte de lliurament, que ha reunit tota la família esportiva del Club, també s’han premiat els guanyadors del Volant RACC – Trofeu Mavisa d’automobilisme i de la PromoRACC de motociclisme.

El president del RACC, Josep Mateu, i el director general del Club, Xavier Pérez, acompanyats de diverses autoritats esportives com ara el president de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó, i els presidents de les federacions catalanes d’Automobilisme i Motociclisme, Pere Serrat i Tato Prat, respectivament, han estat els encarregats de lliurar els guardons.

Pel que fa al talent més jove, cal destacar els primers classificats de la Copa Catalana de Promovelocitat: el de la PromoRACC 1, Cesc Obiol Folch (11 anys; Els Pallaresos-Tarragona); el de la PromoRACC 2, Àlex Pérez Albessard (9 anys; Els Pallaresos-Tarragona); i el de la PromoRACC 3, Òscar Mercader Garcia (7 anys; Begues-Barcelona).

D’altra banda, els guanyadors de la preuada “R”, que significa fer-se mereixedors de l’exclusiu Trofeu RACC, han estat aquest any set pilots i copilots de diferents disciplines. En motociclisme, el RACC ha premiat Josep García (campió d’Espanya d’Enduro, campió del Món d’Enduro1 i subcampió del Món d’Enduro GP i primer als ISDE).

Entrada similar