BENEFICIA’T DEL SERVEI DE CH SALUT

Benvolguts/des,

Després de l’acord entre la FCM i CH SALUD, et convidem a conèixer el servei de Ch Salud, el qual no et suposarà cap cost addicional per ser federat/da de la FCM.

Ch Salud és un servei pensat i dissenyat per a protegir el més important: la teva salut, amb la filosofia de servei i innovació que des de fa més de 20 anys caracteritza a Ch Grupo.

Ch Salud aglutina una xarxa nacional de serveis mèdics, on després de la presentació de la teva targeta digital acreditativa, t’oferiran els diferents serveis professionals a preus baremats, que prèviament han estat concertats amb Ch Salud, i que suposen un estalvi respecte al que pagaries sense aquest acord.

En qualsevol cas i per a més informació, et deixem un dossier de Ch Salud. 
A continuació, es detalla la manera de registrar-te i la manera d’obtenir la teva targeta digital personalitzada.chsalud@chsalud.es

1 Registre: Has d’entrar al següent enllaç: http://3186.chsalud.es En aquest enllaç, fas un petit registre de dades, indicant en primer lloc el teu número de N.I.F. i una contrasenya triada per tu. 
2 Confirmació de dades: Seguidament a la finalització del registre anterior, rebràs un correu electrònic per confirmar les teves dades. Només caldrà fer clic a l’enllaç. Després de fer clic a l’enllaç anterior, rebràs un altre e-mail com a recordatori del teu usuari (e-mail) i contrasenya (triada). Ja has fet el teu registre correctament. Ara només us queda descarregar l’App de Ch Salut. També podeu veure la vostra targeta digital, a través de la web: www.chsalud.es, des d’àrea d’accés, sense necessitat de descarregar l’App 
3 Descarregar l’App de Ch Salud.

Ja tens l’App de Ch Salud al teu mòbil. Introduïm: Usuari (e-mail), Contrasenya (triada).
Des d’aquí tindràs accés a:
• La teva targeta
• Quadre mèdic concertat
• Sol·licitar cita
• Trucar a Ch Salud
• Etc.
Ara podràs veure la targeta digital.

Entrada similar