CAP DE SETMANA D’ENDURET I ENDURO CLÀSSIC A LA FLORESTA

El MotoValley Offroad Park La Floresta ha estat la seu, aquest passat cap de setmana, de dues de les principals competicions off road: la Copa Catalana d’Enduret i de la Copa Catalana d’Enduro Clàssic. El Club Esportiu Massoni Sport ha estat l’encarregat d’organitzar les dues proves, les quals han convocat més

El dissabte va ser el torn dels joves pilots de l’Enduret, els quals van disputar la segona prova puntuable de la temporada.

Hugo Cuesta, de la categoria Sots16, va ser el vencedor de la prova. El pilot del Moto Club Tres Turons va completar les vuit especials amb un temps de 19:31. Cuesta va haver de donar el millor de si mateix per superar un rapidíssim Nil Rojas (19:42), que finalment es va classificar en segona posició. El top tres de la categoria Sots16 el va completat Ramon Godino (20:11).

Pel que fa a la categoria 85cc Cadet, Ivan Martínez va marcar els millors registres. El pilot de l’Amics Moto Valls de Torroella va ser l’únic de la categoria Cadet en rebaixar el crono per sota dels 22 minuts, concretament 21:25. Joel Parra i Aran López, per aquest ordre, van completar les posicions d’honor.

Una de les categories que va presentar més emoció el matí del dissabte va ser, sens dubte, 85cc Juvenil, on la diferència entre els tres primers classificats va ser de només 12 segons. Joel Mataró (21:19) es va endur el triomf, per davant d’Èric Wic (21:30) i Nil Masó (21:32).

Gran actuació d’Adela Godino en la categoria Femení A. La corredora del Moto Club Abrera va superar amb més d’un minut de marge totes els seves adversàries (18:44). Aina Arfelis (20:02) i Carla Castellano (21:23) van completar les posicions d’honor.

Anna González va arrasar una vegada més en la categoria Femení B. La pilot de Castellbisbal va completar l’enduret amb un temps final de 22:33. El podi el van completat Irene Conesa (24:41), segona, i Carla Grifell (24:54), tercera.

En categoria Elèctrica la victòria va anar a parar a mans d’Èric Carnerero, mentre que en 50cc el triomf va ser per a Marc Pujol (14:09), seguit d’Ares Gil (15:22) i Iker Muñoz (15:24).

Classificacions de la cursa.

Pel que fa al debut de la Copa Catalana d’Enduro Clàssic TT celebrada el diumenge, Jordi Casas, de la categoria Clàssic TT 125cc EVO, va marcar els millors registres de la jornada (16:35). Pere Salido i Miquel Font van completar el top 3 de la categoria TT 125cc EVO.

Hèctor Pla va ser el protagonista de la categoria Clàssic TT 91 després de vèncer amb un temps de 16:50. El podi el van completar, per aquest ordre, Ataulfo Laboria i Ricard Martínez.

Carlos Marset (17:19) va pujar a l’esglaó més alt del podi de la categoria Clàssic EVO, acompanyat d’Òscar Flaqué i David Carreras.

Josep Maria Pañella (18:52) va ser el pilot més destacat de la categoria Clàssic TT125cc, seguit de Francesc Borràs i Baldiri Olivé, segon i tercer, respectivament.

En Clàssic TT 80cc EVO la victòria va anar a parar a mans de Lluís Auroux (18:00), del Moto Club Cingles. Genís Carrillo va fer segon, mentre que Damaso Muniente va completar els calaixos d’honor.

Genís Cuadros, del Moto Club Igualada, va ser el pilot més ràpid de la categoria Clàssic TT80cc (17:53). Josep Palau i Josep Ferrer han completat les posicions d’honor.

Carlos Codina (25:36) va ser l’únic participant de la categoria Clàssic TT75cc.

En Clàssic TT84, Àngel Boet s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi després d’aconseguir un temps de 17:00. Xavier Tibau va finalitzar segon i Joan Vila, tercer.

Carlos Blas Esteve (18:46) va ser el vencedor de la categoria Clàssic TT79 per un ajustat marge de 4 segons sobre el segon classificat, Ramon Prat. Pere Caba va completat les posicions d’honor a pràcticament mig minut del guanyador.

Finalment, pel que fa  la categoria Clàssic TT76, Santiago López, del Moto Club Impala, va aconseguir una gran victòria amb un temps de 17:28. Xavier Castey i Blai Jovè van completar el top 3 de la categoria.