LA PROMOVELOCITAT VISITA EL MUNDIAL DE SUPERBIKE AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

Montmeló, 23 de març del 2024.­— Coincidint amb la celebració del mundial de Superbike al Circuit de Barcelona-Catalunya, la FCM i el RACC, amb la col·laboració del mateix Circuit, han organitzat una visita molt especial per als pilots de la Copa Catalana de Promovelocitat i de la Yamaha bLU cRU Cup.

Els joves pilots han pogut realitzar un tomb pel pàdoc, on han quedat bocabadats amb l’ambient i els motorhomes dels diferents equips del WSBK. Un dels moments àlgids ha estat la visita guiada al box del Kawasaki Racing Team, de la mà del director de màrqueting de l’equip, Biel Roda.

Els pilots, d’entre 6 i 12 anys d’edat, també han visitat un dels nous espais del Circuit de Barcelona-Catalunya, el Pit Lane Lounge, que ofereix unes vistes espectaculars de la gran recta del traçat de Montmeló.

La jornada ha finalitzat amb una foto de família a la terrassa d’aquest nou espai amb integrants del Campionat de Catalunya de Promovelocitat acompanyats per pilots mundialistes formats a la FCM, com Xavi Vierge, Sara Sánchez, Daniel Mogeda, Yvonne Cerpa i Marc Garcia, a més dels presidents de la Federació Catalana de Motociclisme i del RACC, Tato Prat i Josep Mateu, i del director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, José Luis Santamaría.

Entrada similar