MÉS DE 150 PILOTS PARTICIPEN EN LA PRIMERA CURSA DE LA LLIGA DISPUTADA A AMPOSTA

El circuit Oriola Parc d’Amposta ha estat la seu de la primera cursa de la temporada de la Lliga Catalana de Motocròs.

La prova, puntuable també per al Campionat Territorial de Tarragona, ha reunit més de 150 pilots al traçat del Montsià.

Pel que fa als resultats del dia, Marc Pamias ha estat el més ràpid en les dues mànegues de la categoria MX Sènior. Lluís Sanz ha fet segon, mentre que Pau Doñate s’ha classificat en la tercera posició.

En MX Júnior, Biel Piera no ha tingut rival i s’ha acabat imposant per partida doble. Alejandro Liñan, amb dues segones posicions, s’ha enfilat al segon esglaó del podi, mentre que Jan Josa ha completat el top 3 de la categoria.

David Rodríguez ha marcat els millors temps de la categoria MX+35. Als manillars d’una Kawasaki, Rodríguez ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. El podi de la categoria MX+35 l’han completat Enric Garriga i Jordi Gueche, per aquest ordre.

A MX+45, Jordi Pagès i Pere Mas han obtingut els mateixos resultats: una primera i una segona posició per a cadascun. La combinació de resultats ha afavorit els interessos de Jordi Pagès, que finalment s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi. Pere Mas ha finalitzat segon i Juan Bautista Nolla, tercer.

Sergi Lasa ha estat el pilot més ràpid de la categoria MX+55 amb un total de 50 punts. Al podi l’han acompanyat Onofre Ortega, amb 40 punts, i Rafael Begur amb 29.

Pel que fa a la categoria Aficionats, Pablo García s’ha imposat clarament després de vèncer les dues mànegues de la jornada. German Larriba i Eduard Maimó, per aquest ordre, han completat els calaixos d’honor.

Dídac German ha protagonitzat una brillant actuació que l’ha permès creuar la bandera de quadres de la categoria MX85 Cadet en primera posició, en totes dues mànegues. Unai Ortiz ha fet segon, mentre que Marcos Gallardo ha fet tercer.

A MX85 Juvenil el triomf ha anat a parar a mans d’un intractable Jordi Vilarnau, el qual ha vençut les dues mànegues disputades al circuit d’Amposta. Mario Cotelo ha aconseguit pujar al segon esglaó del podi, mentre que Èric Rubio ha completat les posicions d’honor.

Pel que fa a les categories dels més menuts, Alonso Tribaldos ha vençut una emocionant MX65-A. Tribaldos i la seva KTM han hagut de donar-ho tot per superar un rapidíssim Pol Batlles, el qual s’ha endut el primer assalt de la jornada. Finalment, gràcies a la victòria en la segona i definitiva mànega, Tribaldos s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Batlles ha finalitzat segon i Màrio Martínez, tercer.

A MX65-B, triomf incontestable de Mateo Torres amb dues grans mànegues que l’han catapultat fins al primer esglaó del podi. Eleu Jose i Àlex Burillo, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa la categoria MX50, Marc Pujol ha estat el més ràpid de la jornada aconseguint la primera posició en les dues mànegues disputades. El top 3 de la categoria de MX50 l’han completat Jordi Dauset i Adrián Calvente, segon i tercer, respectivament.

Classificació de la cursa.

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Entrada similar