CELEBRADA LA SEGONA CURSA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MOTOCRÒS DE GRANS A ALMENAR

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans ha celebrat la segona cursa de la temporada al circuit de motocròs d’Almenar.

El traçat del Segrià ha acollit els pilots de les vuit categories convocades: MX1, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX125, MX Sots 18

Dia esplèndid a terres lleidatanes on els més de 70 participants han gaudit d’un traçat ben preparat que ha aguantat sense pols fins a les segones mànegues de la jornada.

Pel que fa als resultats del dia, Sergio Castro ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la categoria reina, MX Elit. El corredor del Moto Club Cifuentes s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi seguit de Simeó Ubach, que ha afrontat la cursa un pèl tocat físicament, i Francesc Mataró, que ha completat les posicions d’honor.

A MX1 el triomf ha anat a parar a mans de Lluís Sanz. El pilot del Moto Club Amposta ha protagonitzat una gran actuació sumant una segona i una primera posició en cadascuna de les mànegues. El guanyador de la primera mànega, Marc Fontanals, ha pujat al segon calaix del podi mentre que Roger Gallart ha completat el top 3 de la categoria.

Jordi Puig, del Moto Club Sant Hilari, ha estat el protagonista de la categoria MX2. Puig ha completat dues primeres posicions que l’han catapultat fins a l’esglaó més alt del podi. Daniel Sala i Alain González, amb 36 punts cadascun, han completat les posicions d’honor.

Carlos Prat ha estat el guanyador de la categoria MX125 2 Temps. El corredor del Moto Club Segre ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Marco Alonso, amb dues segones posicions, ha pujat al segon esglaó del podi. Biel Piera ha completat el top 3 de la categoria MX125.

Albert Alfonso ha marcat els millors registres de la categoria MX Sots18. El pilot del Moto Club Segre ha vençut amb solvència després d’imposar-se en totes dues mànegues. El podi de la categoria l’han completat Xavier Camps, segon, i Martí Bañeres, tercer.

El pilot més destacat de MX3 ha estat Josep Pedró, el qual s’ha imposat en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat Lukas Elmer, segon, i Marc Sans, tercer.

Màxima igualtat a la categoria MX4, on Toni Sacarès i Ivan Cervantes s’han repartit les victòries. La combinació de resultats ha afavorit els interessos de Sacarès, que finalment s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi. Ivan Cervantes ha ocupat el segon esglaó del podi, mentre que Pere Mas ha completat el trident d’honor.

Finalment, a MX5, victòria contundent de Sergi Lasala, que s’ha imposat en totes dues mànegues. El podi de la categoria dels més veterans l’han completat Juan Carlos Rey i Sergio Perellón.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans tindrà lloc el 21 de maig a l’Àrea de Motor del Berguedà.

Classificacions de la cursa.

Entrada similar