TOT A PUNT PER AL FIM ENDURO VINTAGE TROPHY DE LA CERDANYA

La Cerdanya serà la seu de la tercera edició del FIM Enduro Vintage Trophy. Sota la batuta del Moto Club Cerdanya, més de 250 pilots vinguts d’arreu del món es donaran cita en aquesta prova internacional que tindrà lloc a Puigcerdà els dies 18, 19, 20 i 21 d’octubre.

Els amants de l’enduro tindran l’oportunitat de veure en acció motos clàssiques en un entorn incomparable com és La Cerdanya, enmig del Pirineu català. Poblacions com Puigcerdà (epicentre de la prova), Queixans, Bolvir, Queixans, Ger, Guils i Fontanals de Cerdanya seran testimonis d’aquesta prova internacional que, més enllà dels pilots, reunirà també un gran nombre d’aficionats.

La d’enguany serà la tercera edició del FIM Enduro Vintage Trophy, després de les disputades a l’Illa d’Elba (Itàlia) i a Santiago Do Caçem (Portugal). L’últim vencedor d’aquesta competició per equips va ser el combinat italià.

En aquesta edició, la prova comptarà amb una nodrida representació catalana. Pel que fa a la categoria Women, la FCM presentarà un equip de garanties format per les pilots Rosa Romero (Montesa), Mireia Badia (Bultaco) i Judit Solà (Bultaco). Les tres corredores intentaran aconseguir un bon paper a la classificació general.

D’altra banda, tres catalans seran els encarregats de representar l’equip espanyol al FIM Enduro Vintage Trophy: Xavi Arenas (Montesa), Miguel Ángel Boet (Yamaha) i David Gómez (Yamaha).

L’organitzador de la prova, l’experimentat Moto Club Cerdanya, ha recuperat algunes localitzacions dels ISDE que es van disputar en aquest mateix escenari l’any 1985. Alguns dels pilots llegendaris que van prendre part en aquesta cursa, com Giorgio Grasso o Tullio Peregrinelli, a més dels catalans Jordi Riera, Baldiri Olivé o Santiago López, entre d’altres, tornaran a competir a la Cerdanya.

Llista d’inscrits, categories i mapa de cursa.

Entrada similar