LA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS REUNEIX 31 EQUIPS A LA POBLA DE MAFUMET

El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha estrenat la temporada al circuit de La Pobla de Mafumet.

La primera prova del curs, de 4 hores de durada, ha comptat amb la participació de 31 equips en un matí carregat de motor a terres tarragonines.

La pluja del dissabte ha condicionat un pèl el recorregut, el qual ha hagut de ser modificat Moto Club La Pobla de Mafumet en algun tram concret a causa de l’acumulació de fang.

Pel que fa als resultats de la jornada, l’equip amb el dorsal 9, format per Francesc Aguilar i Bernat Cortés, ha estat el clar dominador de la prova.  Encasellats dins la categoria Grup 3 Aigua, Cortés i Aguilar han completat un total de 114 voltes al llarg de les 4 Hores de Resistència Ciclomotors. Amb una volta menys, 113, s’ha classificat en segona posició l’equip amb el dorsal 100, integrat per Enric Vendrell i Borja Serra. La tercera posició al circuit de La Pobla de Mafumet ha estat per a Ismael Àvila i Alberto Rodríguez que amb 112 voltes han completat un top 3 scratch format únicament per equips de la categoria Grup 3 Aigua.

Pel que fa a la resta de categories convocades, Pau Conesa i Miquel Vendrell han estat els vencedors en Grup 2 Aire. Lluint el dorsal 821, tots dos pilots han estat capaços de completat un total de 102 voltes, les mateixes que Valentín Armendarix i Mateu Mellevi, que han creuat la bandera de quadres a poc més d’un minut dels guanyadors. El tercer calaix del podi de la categoria Grup 2 Aire l’han completat Duran, Barroso i Santamaria.

A Màster 40, triomf incontestable de l’equip 84, format per David Gómez i David Martínez. Tots dos pilots han imposat un ritme molt alt de cursa que els ha permès completar un total de 108 girs. La segona posició del podi l’ha ocupat l’equip 23, integrat per Alberto Pérez i Raúl Garcia, amb 105 girs, els mateixos que el tercer classificat, l’equip 76, format per Julien Arnaud i Jordi Rodés.

Finalment, Rubén Asensio i Dani López han estat els vencedors de la categoria Canvi 4 Hores amb 77 voltes al traçat de La Pobla de Mafumet.

La propera prova del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors tindrà lloc el 20 d’abril a Canet de Mar.

Classificació final cursa.

Entrada similar