TARRAGONA ACULL AMB ÈXIT LA PRIMERA CURSA DE LA COPA CATALANA DE TRIAL CLÀSSIQUES

La Copa Catalana de Trial Clàssiques ha estrenat la temporada 2023 de manera espectacular. La cursa inaugural, celebrada a Tarragona aquest passat diumenge 19 de febrer, ha reunit pràcticament un centenar de pilots, una xifra més que notable tractant-se d’un trial clàssic.

L’organitzador de la cursa, el Motocat, que ha comptat amb la inestimable col·laboració del Moto Club Tarragona i el Moto Club Cambrils, ha estat l’encarregat de dissenyar les 10 zones, cadascuna amb tres nivell de dificultat. Tots els participants han hagut de realitzar les zones, a dues voltes, amb un temps màxim de 4:30h.

Finalitzada la prova, tots els pilots han coincidit a valorar molt positivament tant el recorregut com el nivell de totes les zones.

Pel que fa als resultats del dia, en la categoria Clàssics -nivell groc-, que ha comptat amb 40 participants, el corredor més destacat ha estat Fernando Cabré, amb només 2 peus. Joaquim Lara s’ha classificat en segona posició, amb 3 peus, mentre que Josep Maria Bargalló ha completat les posicions d’honor amb 5 peus.

En Pre75 -nivell groc- Jose Maria Martínez, amb 8 peus, s’ha alçat amb la victòria. Al podi l’han acompanyat Magí Baiget, amb 11 peus, i Ignacio Bertran amb 19.

D’altra banda, en la categoria Postclàssiques -nivell groc-, Carles Simón s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi després de superar el trial de Tarragona amb 6 peus. Josep Lluís Marcó, amb 15 peus, ha fet segon, mentre que Miquel Roig ha completat les posicions d’honor amb 29 punts.

Pel que fa a la categoria Trialers -nivell verd- Daniel Casanovas, amb 4 punts, s’ha endut una ajustada victòria per davant de Ricard Monge, que ha fet segon amb 5 punts. El top 3 de la categoria Trialers l’ha completat Manel Campoy amb 6 punts.

Venanci Vidal ha estat el protagonista de la categoria Pre80 -nivell verd-. El pilot del Moto Club Sitges ha vençut la prova amb 7 punts, pràcticament la meitat que el segon classificat, Joan Anton Cosp. El podi de la categoria Pre80 l’ha completat Àlvar Bertran.

En Postclàssiques B -nivell verd- Miquel Cirera s’ha endut el triomf amb una targeta final de 3 penalitzacions. Xavier Àvila, amb 13 punts, i David Cruz, amb 31, han completat les posicions d’honor.

Jaume Mora, amb 11 punts ha estat el pilot més destacat de la categoria Experts -nivell blau-. La segona posició ha estat per a Àlex Volart, amb 18 punts, mentre que Toni Ramonet, amb 25 punts, ha completat el top 3 de la categoria.

Finalment, pel que fa a la categoria Postclàssiques C -nivell blau- Marçal Font, amb 4 punts, s’ha endut el triomf. Jordi Rigol, amb 39 penalitzacions, ha fet segon.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial Clàssiques se celebrarà el 16 d’abril a Talamanca.

Entrada similar