CAN TAULÉ CELEBRA LA 2ª PROVA DEL CATALÀ DE MX ELÈCTRIC

La Copa Catalana de Motocròs Elèctric ha celebrat aquest passat diumenge, 28 de maig, la segona cursa de la temporada l’Àrea de Motor de Can Taulé.

L’organitzador de l’esdeveniment, el Club Esportiu Guaja Racing, ha triat com escenari de la segona prova del curs el petit traçat annex al circuit de Can Taulé, un espai totalment adaptat a les característiques de les motos elèctriques.

Els menuts pilots de la Copa Catalana de Motocròs Elèctric han gaudit d’una jornada esportiva esplèndida sobre un terreny ben regat i sense gaire pols. Com sempre, la diversió, l’emoció i l’aprenentatge han estat presents a parts iguals.

Pel que fa als resultats del dia, Arik Lázaro i Jordi Dauset han estat els pilots més destacats de la categoria MX-E 5.0. Dauset ha estat el més ràpid de la primera mànega, mentre que Lázaro ha sabut imposar el seu ritme e la segona. La combinació de resultats han afavorit els interessos del pilot del Moto Club El Senglar, que finalment s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi. Jordi Dauset ha finalitzat segon, mentre que Valentino Rudi Nuciforo ha completat les posicions d’honor.

Hugo Urbano s’ha endut el triomf de la categoria MX-E 2.5. El pilot del Moto Club Tres Turons ha finalitzat la jornada amb dues primeres posicions. El top 3 de la categoria l’han completat Asier Galdón, segon, i Enzo Crespillo, que ha fet tercer.

Finalment, pel que fa a la categoria dels més menuts, MX-E 1.6, Luca Castro s’ha endut una nova victòria després de vèncer les dues mànegues del dia. El pilot del Sant Cebrià ha completat una gran actuació que l’ha permès sumar la segona victòria de la temporada. Max Gálvez i Leo Pérez, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

La Copa Catalana de Motocròs Elèctric reprendrà l’activitat el proper mes de setembre al circuit de Polea (Cunit).

Motocròs Elèctric Can Taulé 2023

Entrada similar