MENÀRGUENS ACULL LA TERCERA PROVA DE LA PROMOVELOCITAT

El circuit Kàrting de Menàrguens ha acollit aquest passat diumenge, 14 de maig, la tercera prova de la temporada de la Copa Catalana de Promovelocitat.

El traçat de la Noguera ha reunit els pilots de les quatre categories del certamen: PromoRACC1, PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACC-E, que ha fet el debut oficial de la temporada 2023 aquest cap de setmana.

La cursa organitzada per la Penya Motorista Barcelona ha tingut com a protagonista de la categoria reina -PromoRACC1- el pilot d’origen xinès Shengbo Sun. El corredor del Pistó Club Baix Montseny s’ha endut el triomf després de sumar una victòria en la primera mànega i una tercera posició en la segona.

En el primer assalt del dia, Sun ha vençut aprofitant una avaria mecànica de Cesc Obiol, que fins aleshores liderava la cursa amb mà de ferro. En la segona mànega, Sun n’ha tingut prou fent tercer per sumar la primera victòria de la temporada.

D’altra banda, l’actual líder de la categoria, Cesc Obiol, s’ha refet del malastruc viscut en la primera mànega amb una victòria en la segona cursa del dia. Amb tot, Obiol s’ha quedat a les portes d’un podi que han completat Àlex Remesal, segon, i Jordi Espinós, que ha completat el top 3.

Celebrada la tercera cursa de la temporada, Obiol lidera la general amb 15 punts de marge sobre Sun i 23 sobre Espinós. Unai Garcia i Àlex Remesal completen el top 5, força allunyats del primer classificat.

Pel que fa a la categoria PromoRACC2, Àlex Pérez segueix com un tro al capdavant de la classificació general després de vèncer, de manera contundent, la tercera prova de la temporada. Pérez ha vençut les dues mànegues de la jornada al circuit de Menàrguens. El podi de la categoria PromoRACC2 l’han completat Daniel González i Daniel Uroz, segon i tercer, respectivament.

Amb aquest resultat, Pérez és més líder que mai amb un avantatge de 45 punts sobre el segon classificat, Daniel Uroz. Dani González ocupa la tercera posició de la classificació, mentre que Ares Gil, encara amb opcions de top3, és tercer amb 89 punts.

Òscar Mercader ha estat el guanyador de la categoria PromoRACC3. El corredor de Trialers Penedès ha firmat una magnífica actuació després de vèncer les dues mànegues de la jornada. El top 3 de la categoria l’han completat Marc Soles, segon, i Andrea Spaeth, tercer.

Celebrades les tres primeres curses de la temporada, Mercader lidera la classificació general de manera destacada amb 145 punts. Marc Soles ocupa la segona posició amb 104 i Leo Middelmann és tercer amb 85.

Finalment, pel que fa a les dues categories elèctriques de la marca Ariane que han celebrat la primera cursa de la temporada aquest cap de setmana a Menàrguens, PromoRACC-E 6.0 i PromoRACC-E 2.5, Bryan Gutiérrez ha estat el vencedor en PromoRACC-E 6.0 per davant d’Òscar Mercader i Aleix Palos. D’altra banda, en PromoRACC-E 2.5, Roger Garcés s’ha endut el triomf, Hugo Urbano ha fet segon i Luca Castro, tercer.

Imatges de @francesc_biset_studio

Entrada similar