TORRELLES CELEBRA LA 4a PROVA DEL CATALÀ DE RESISTÈNCIA TERRA

Torrelles de Llobregat ha estat la seu de la quarta prova puntuable per al Trofeu Català de Resistència Terra.

La cursa disputada aquest passat diumenge, 24 de març, ha comptat amb la participació de 54 equips dividits en quatre categories: RS Júnior, RS Sènior, Màster 40 i Màster 50.

Mentre pilots i organitzadors es fregaven les mans veient el cel ennuvolat amenaçant pluja, finalment només han caigut quatre gotes a la recta final de la prova que no han evitat la pols en un terreny especialment sec. Malgrat això, els pilots han gaudit d’una prova de 3 hores molt ben organitzada per part del Moto Club Torrelles.

Pel que fa als resultats de la jornada, l’equip amb el dorsal 9, format per Liam Sanjuan i Jordi Galera, ha estat el clar dominador de la prova. Encasellats dins la categoria RS Júnior, Galera i Sanjuan han completat un total de 31 voltes, una més que el segon classificat, l’equip 5 integrat per Jose Manuel Pellicer i Alfredo Pellicer. El top 3 de la categoria RS Júnior l’ha completat l’equip 4, format per Guillem Sucarrats i Nil Rojas, amb 29 voltes.

A RS Sènior la victòria ha anat a parar a mans de Sergi Muñoz i Albert Muñoz. Els germans Muñoz, amb el dorsal 25, han finalitzat la prova amb 29 voltes, una més que Marc Robert i Ivan Pueyo. El podi de la categoria RS Sènior l’ha completat Èric Garcia i Martin Ribes, amb 27 voltes completades.

D’altra banda, unes de les categories amb més igualtat de la jornada ha estat Màster 40, on Manuel Mora i David Martínez s’han imposat amb 27 voltes, les mateixes que Joan Carles Guillen i Agustí Martínez, segons, i Marc Calvet i Jesús Serra, que han completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria Màster 50, el duet format per David Gómez i Xavier Castey s’ha endut el triomf amb 27 voltes completades. El podi l’han completat Xavi Padrós i Joan Tomàs, amb 26 voltes, i Carlos López i Carlos Marset, amb 25.

La propera cursa del Trofeu Català de Resistència Terra, de 12 hores de durada, se celebrarà el 4 de maig a La Floresta.

Les millors imatges de la jornada al Flickr de la FCM.

Entrada similar