LA PROMOVELOCITAT I EL SUPERMOTARD VISITEN EL CIRCUIT D’OSONA

La segona prova de la Copa Catalana de Promovelocitat i el Trofeu Català de Supermotard s’ha celebrat al circuit d’Osona, on les baixes temperatures i la pista humida han sigut les protagonistes.

El traçat osonenc ha reunit 34 pilots que s’han posat a prova en la seva ràpida i revirada pista. La prova, organitzada pel Club Esportiu Penya Cent Per Hora, ha ofert una jornada de velocitat en la qual s’ha confirmat el bon estat del certamen.

A la màxima categoria, PromoRacc GP2, Shengbo Sun ha imposat el seu ritme. A la prova sprint, Louis Coulon ha realitzat una bona sortida i ha mantingut la pressió d’Àlex Remesal. A meitat de la cursa, Shengbo Sun ha passat a l’atac i s’ha situat en la primera posició, obrint un petit avantatge d’un segon. El pilot del Rocco´s Ranch Moto Club ha aconseguit la victòria amb tres segons de marge sobre Àlex Remesal, que ha estat segon.

En la segona mànega, Coulon ha mantingut el primer lloc per davant d’Àlex Remesal. Això sí, Shengbo no ha tardat gaire a situar-se líder, escapant-se en solitari amb cinc segons d’avantatge i alçant-se finalment amb la victòria per davant de Remesal, que ha aconseguit el segon lloc en els últims girs.

A la primera mànega de PromoRacc1, Àlex Pérez ha mantingut la primera posició per davant de François Florian, que no podia seguir-li el ritme. Finalment, Pérez s’ha fet amb la victòria traient-li 13 segons a Florian.

A la segona mànega, Florian ha realitzat una bona sortida, però Àlex Pérez no ha trigat gaire a avançar-lo i ocupar el primer lloc. Tots dos pilots han mantingut un emocionant frec a frec fins al final de la mànega, que finalment s’ha endut Pérez per tan sols dues dècimes de marge.

PromoRacc2 s’escriu amb nom de Santiago Iglesias. El pilot d’Escuela Motociclista ha estat el clar dominador de la jornada. En la primera mànega ha mantingut des de l’inici el primer lloc per davant d’Adrián Acuña, que no podia seguir-li el ritme rodant a més de 2 segons d’ell. Per la seva part, Izan Martínez ocupava el tercer lloc. Una vegada completada la cursa, Iglesias donava un cop sobre la taula alçant-se amb la victòria per davant d’Acuña i Izan Martínez.

En la segona mànega, Santiago Iglesias ha partit des de la primera posició i s’ha escapat en solitari amb gairebé dos segons d’avantatge respecte a Acuña. Iglesias, que ha imposat un ritme molt alt, ha arribat a comptar amb 30 segons d’avantatge sobre un Acuña, que ha confirmat el seu bon estat de forma.

A PromoRacc 3 s’han disputat dues proves molt entretingudes. La jornada ha arrencat amb un fort cos a cos entre Luca Castro i Leo Middelmann, el qual ha caigut fins a la quarta posició a causa d’una errada. Això no ha frenat els ànims de Middelmann, que ha remuntat per endur-se el triomf per sobre d’Hugo Urbano.

A la segona mànega, Middelmann ha mantingut el primer lloc amb una mica més de quatre dècimes d’avantatge sobre Urbano en les primeres voltes. Durant la prova, els pilots han mantingut la diferència entre ells i d’aquesta manera Middlemann s’ha endut el segon triomf de la jornada per davant d’un Urbano que malgrat competir fins al final ha acabat fent segon.

A PromoRacc-E, Urbano ha estat el protagonista del dia. La primera mànega de 6.0 començava amb una bona sortida d’Urbano, que mantenia la pole per davant de Luca Castro. Finalment, Urbano s’ha endut la victòria després de comptar amb un segon d’avantatge sobre Aleix Segarra. En 2.5 Zoe Dear es posava en la primera posició, però Max Gálvez no trigaria a avançar-lo, aconseguint el primer triomf de la jornada per davant de Dear.

A l’última cursa de la jornada, Hugo Urbano s’ha mantingut en la primera posició que li atorgava la pole, per davant de Taylor Lancho. Finalment, Urbano ha fet un pas al endavant i ha imposat un ritme més elevat, guanyant finalment amb tres segons d’avantatge per sobre de Luca Castro. En 2.5, Max Gálvez ha realitzat una gran sortida ocupant el primer lloc per davant de Zoe Dear, que no ha perdut la concentració des de la segona posició. D’altra banda, Max Galvez ha suma una nova victòria per davant de Zoe, que ha estat segona.

En SuperMotard, la primera mànega ha començat amb Santiago Simó avançant al poleman de la jornada, Josep Gelada, que ha tardat ben poc a recuperar la primera plaça. Finalment, Gelada ha imposat un ritme inabastable que l’ha permès endur-se la victòria.

En la segona prova, Gelada ha mantingut la primera plaça per davant d’un Simó que l’ha pressionat durant els primers girs. Igual que a la primera mànega, Gelada ha aconseguit el triomf per davant de Simó, que confirmava les seves bones sensacions.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Promovelocitat i el Trofeu Català de SuperMotard serà el 7 d’abril al circuit d’Alcarràs.

Entrada similar