EL TRIAL DE NENS TANCA LA TEMPORADA AL PENEDÈS

Definits els campions de totes les categories.

La Copa Catalana de Trial de Nens ha tancat la temporada 2022 aquest passat diumenge, 6 de novembre, a Torrelles de Foix.

La prova, organitzada amb èxit pel Moto Club Trialers Penedès, ha reunit mig centenar de pilots a la localitat penedesenca.

L’última cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens ha decidit els tres campions que restaven per conèixer: Àngel Llopis, de la categoria Promo; Farners Fontdevila, de la categoria Aleví; i Jared Ibáñez, de la categoria Aleví+8 Elèctriques.

Àngel Llopis arribava al Trial de Nens del Penedès amb tot de cara per proclamar-se campió, i així ha estat. El pilot valencià ha encapçalat la classificació de la cursa, la qual ha vençut amb un resultat de 17 peus. El podi l’han completat Ramon Godino, segon, i el subcampió de la categoria, Àlex Pifarré, que ha fet tercer.

A la categoria Aleví, Farners Fontdevila i Vinyet Estalló han protagonitzat una temporada per emmarcar. Entre les dues s’han repartit pràcticament totes les victòries del certamen, el qual s’ha acabat enduent Farners per un petit marge d’11 punts a la general. Feia anys que no es veia un domini femení d’aquesta magnitud a la Copa Catalana de Trial de Nens, potser des de l’època d’una llegenda com Laia Sanz. En qualsevol cas, cal aplaudir el rendiment i evolució d’aquestes dues promeses del planter català.

Pel que fa a la categoria Aleví+8 Elèctrica, Jared Ibáñez ha segellat el títol de campió amb un nou triomf. El pilot de Piera s’ha mostrat molt regular al llarg d’una temporada on ha aconseguit un total de 4 victòries. Les bones actuacions de Jou Becerra han permès al pilot de Cardona fer-se amb el subcampionat. A Torrelles de Foix, el podi l’han completat Jared Ibáñez, en primera posició, Llàtzer Cañellas, segon, i Jou Becerra, tercer.

Amb la resta de categories ja resoltes, cal destacar els resultats obtinguts per Nico Rodríguez, primer classificat de la categoria Base a Torrelles de Foix, per davant de Silvestre Ginferrer i Javier Loscertales; Quim Estalló, que s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria Iniciació, per davant de Nil Ibáñez i Aleix Raventós; i finalment Pau Giralt, que ha encapçalat el podi de la categoria Aleví+8 Benzina, seguit d’Oriol Guirao i Lluc Gómez.

CLASSIFICACIONS TRIAL DE NENS DEL PENEDÈS.

Entrada similar