EL CATALÀ DE TRIAL OPEN OBRE EL TELÓ AMB MÉS D’UN CENTENAR DE PARTCIPANTS A MATADEPERA

El Campionat de Catalunya de Trial Open ha estrenat la temporada 2024 a Matadepera.

La primera cita de la temporada, celebrada aquest diumenge 17 de març, ha tingut una gran acollida amb més d’un centenar de pilots a la localitat del Vallès Occidental.

Sota la batuta del Motor Club Terrassa, que ha estat l’encarregat de dissenyar les 12 zones, una de les quals indoor ubicada a la zona pàdoc, els pilots han gaudit d’un trial molt ben organitzat i força exigent, especialment per als participants del nivell Negre.

El dia assolellat i calorós ha permès que molts aficionats al trial s’acostessin fins a Matadepera per gaudi d’un dels millors espectacles del cap de setmana.

Pel que fa als resultats de la jornada, Pau Dinarés ha estat el vencedor en Nivell Negre. El pilot del Moto Club Tona ha completat la primera volta amb 26 peus, seguint la tònica de la resta de participants d’aquesta categoria. A la segona volta, però, Dinarés ha retallat considerablement el nombre de peus -17- i, d’aquesta manera, s’ha adjudicat el triomf de la categoria. El podi final de Nivell Negre ha estat format per Pau Dinarés, primer amb 43 punts; Gaudí Vall, segon amb 61; i Arnau Escarra, tercer amb 62.

Pel que fa al Nivell Vermell, el multidisciplinar Ramon Godino ha estat el pilot més inspirat de la jornada. Godino ha completat les dues voltes a les 12 zones amb només 22 punts. El pilot del Moto Club Abrera ha començat el dia amb un bon parcial a la primera volta, on ja dominava la classificació amb un punt de marge sobre la mundialista Berta Abellán i Francesc Recio. A la segona volta, Godino ha millorat els resultats i malgrat la bona actuació de Berta Abellán, s’ha acabat imposant per 4 punts a la terrassenca. El podi final de Nivell Vermell ha estat format per Ramon Godino, primer amb 22 punts; Berta Abellán, segona amb 26 punts; i Francesc Recio, tercer amb 30 punts.

Guillem Coll ha estat el protagonista en Nivell Blau. El pilot del Moto Club Cent Peus s’ha mostrat molt regular al llarg de tota la jornada a terres vallesanes, on ha completat la primera volta amb 6 punts i la segona amb només 4. Finalment, Coll ha encapçalat el podi amb 10 punts, dos menys que el segon classificat, Jordi Ramonet. El podi l’ha completat Bruno Aguilar, amb 13 punts.

Màxima igualtat a Nivell Verd, on Ramon Plana s’ha adjudicat la victòria per un estret marge de només dos punts sobre el segon classificat, Grau Franch. Plana ha completat un trial molt seriós i amb molt pocs errors. De fet, el pilot del Moto Club Alpens ha completat la primera volta amb només 3 peus i la segona amb 4. Malgrat tot, Franch ha mantingut opcions de victòria fins pràcticament la recta final de cursa. Finalment, Ramon Plana ha fet primer, amb 7 punts; Grau Franch segon, amb 9 punts; i Lluc Gómez tercer, amb 10 punts.

Finalment, pel que fa al Nivell Groc, Carlos Hausmann s’ha alçat amb el triomf amb un resultat molt ajustat. El pilot de la Penya Motorista Barcelona ha conclòs la prova amb 11 punts, un menys que el segon classificat, Josep Maria Roura. El tercer calaix del podi l’ha ocupat Santiago Prat amb un resultat final de 15 penalitzacions.

La segona prova del Campionat de Catalunya de Trial Open se celebrarà el 7 d’abril a Aitona.

Entrada similar