EL CATALÀ D’ENDURO CELEBRA LA TERCERA PROVA DE LA TEMPORADA A TERRES VALENCIANES

El Campionat de Catalunya d’Enduro ha viatjat fins a terres valencianes on ha tingut lloc, aquest passat cap de setmana, la tercera cursa de la temporada.

El municipi de Cabanes, ubicat a la província de Castelló, ha estat la seu de la prova la qual ha reunit un centenar de pilots del Campionat de Catalunya d’Enduro.

Cristòbal Solà, de la categoria Júnior Open, ha estat el vencedor de l’Enduro de Cabanes. El pilot del Moto Club Segre ha estat l’únic participant capaç de rebaixar el crono per sota dels 17 minuts, concretament 16:41. El bon ritme del corredor d’Oliana l’ha permès enfilar-se fins a la primera posició del podi de la categoria Júnior Open. Pau Conesa (17:11), segon, i Andreu Millán (17:48), tercer, han completat els calaixos d’honor.

Raül Guimerà ha estat el més ràpid de la categoria Enduro Elit (17:16), seguit de Samuel Obradó, segon, (17:30) i Alejandro Millán (18:30), que ha fet tercer.

El vencedor d’E-125 2 Temps ha estat Alfredo Pellicer (17:04). Xavier Gil (18:01) ha completat el segon esglaó del podi.

Miquel Lluch ha estat el pilot més destacat de la categoria Sènior B 2 Temps amb un resultat final de 17:10. Èric Garcia i Jesús Ferreres han mantingut un duel molt igualat per la segona posició, que finalment s’ha endut Garcia per poc més de dos segons de diferència.

La categoria Sènior B 4 Temps ha estat una de les més igualades de la jornada. Marc Calmet s’ha imposat (17:33) amb tres segons de marge sobre el segon classificat, Dani Subirats (17:36). Jordi Enuix ha fet tercer a poques dècimes del segon classificat.

Marc Calmet: “Un enduro que pensava que seria més senzill però ha acabat essent prou complet. Recorregut pedregós i exigent, tot i que de quilometratge curt. Les especials un pèl curtes també i això ha fet que costés més del compte marcar diferències. Al final he pogut vèncer en la darrera passada a l’especial i molt content. Ara a seguir a entrenant!”

Marc Truyols ha estat el protagonista de la categoria Júnior Trofeu. El pilot del Moto Club Corbera ha completat l’Enduro de les Cabanes amb un temps total de 13:51. Liam Sanjuan i Jordi Galera, per aquest ordre, han completat el top 3 de la categoria.

Marc Tryols: “Ha estat una cursa molt maca. Potser un pelet massa de pols, però les especials molt tècniques i divertides.”

El pilot més destacat de la categoria Sènior C 2 Temps ha estat David Martínez (14:16), que ha vençut amb solvència la resta de rivals. Josep Serrat i Dani Ollès, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

Ramon Codina (14:36) s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria Sènior C 4 Temps. Juan Gost ha fet segon, mentre que Xavier Xivillé ha tancat el top 3.

El guanyador en Màster 45 ha estat Jordi Tugues (14:31), seguit de David Gómez, segon, i David Serra, tercer. En Màster 55 ha vençut Sergi Lasala (15:08) amb Carlos López ocupant el segon calaix del podi i Jordi Rosell, el tercer.

Finalment, pel que fa a la categoria Femenina, Maria San Miguel s’ha imposat a la resta d’adversàries amb un temps total de 15:14. Júlia Calvo (15:45) s’ha enfilat al segon calaix del podi, mentre que Judit Solà (16:27) ha completat les posicions d’honor.

Maria San Miguel: “M’ha agradat molt la cursa. Considero que el ral·li era un pèl curt i amb una mica de pols, però he gaudit molt en alguns trams, sobretot el de la riera. A la propera cursa, més gas!”

El Campionat de Catalunya d’Enduro reprendrà l’activitat el proper 1 d’octubre a Calders.

ENDURO CABANES 2023

Entrada similar