LA FCM CELEBRA UNA EXITOSA GALA DE PREMIS A BALAGUER

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar la gala anual de premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme aquest passat dissabte, 20 de gener, al Teatre Municipal de Balaguer.

L’acte va ser tot un èxit, ja que va comptar amb més de mil assistents al llarg dels quatre blocs de la gala.

Enguany, cal destacar el premi Legends, on es va retre un càlid homenatge a la trajectòria de quatre figures importants en el món de les dues rodes: Javier Gil, Ton Marsinyach, Jaume Bordoy i Toni Elias.

Els Moto Clubs també van comptar amb un important protagonisme, tant els millors organitzadors de la temporada passada com aquells que van commemorar el seu aniversari la temporada 2023. Cinc clubs van ser homenatjats pel seu 50è aniversari – Moto Club Vall del Ges, Ter Motor Club, Moto Club Miramar, Moto Esport Club Alcanar i Moto Club Amposta-, mentre que el Moto Club Baix Berguedà va commemorar el seu 25è aniversari.

Els guanyadors del Motocròs de les Autonomies 2023 i les noies campiones de FIM Enduro Vintage Trophy de La Cerdanya 2023 també van rebre un merescut homenatge en el transcurs de la Gala.

L’acte de Lliurament de Premis va comptar amb la presència, d’entre d’altres autoritats, del President de la FCM, Tato Prat; de la Paera en Cap de Balaguer, Lorena González; del Diputat d’Esports i Salut Pública de la Diputació de Lleida, Òscar Martínez i de la Cap de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat.

Vídeo resum Gala.

Imatges de la Gala (properament al Flickr de la FCM).

Entrada similar