MÉS DE 100 PILOTS EN UNA GRAN JORNADA DE MOTOCRÒS A L’ORIOLA PARC D’AMPOSTA

Pau Caudet es proclama campió de la categoria MX65.

El circuit Oriola MX Parc d’Amposta ha estat l’escenari, aquest passat diumenge 23 d’octubre, de la cinquena cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens i de la sisena prova del Campionat de Catalunya de Motocròs Femení.

La cursa ha estat un èxit a tots els nivells, especialment pel que fa a la participació, amb més d’un centenar de pilots que s’han desplaçat fins al traçat de la capital de la comarca del Montsià.

La nota més destacada de la jornada ha estat la consecució del títol per part de Pau Caudet. El pilot de Castelló s’ha proclamat campió de la categoria MX65 després d’imposar-se per partida doble al circuit d’Amposta. El jove corredor ha segellat el títol amb una cursa de marge, un fet que explica la gran temporada que ha completat el pilot del País Valencià. El podi de la categoria MX65 l’han completat Roc Gómez, segon, i Jordi Alba, tercer.

Pel que fa a la categoria MX50, Òscar Martínez s’ha enfilat al primer esglaó del podi. Malgrat el triomf d’Alonso Tribaldos a la primera mànega, Martínez s’ha refet en la segona la qual ha dominat de dalt a baix. D’aquesta manera, Òscar ha fet primer, seguit d’Alonso, segon, i Pepe Badiella, que ha completat les posicions d’honor.

Anna González i Mariona Valero han estat les protagonistes de les categories Femenines. Les dues pilots que van proclamar-se campiones de Catalunya en la darrera cursa celebrada al circuit d’Almenar han tornat a pujar a l’esglaó més alt del podi; González a la categoria MX Femení 85, i Valero a la categoria MX Femení Open.

El podi de la categoria MX85 l’han completat Julieta Croci, segona, i Zoe Querol, tercera. D’altra banda, el top 3 de la categoria Femení Open ha estat format per Pau Deya, segona, i Cristina De Juan, tercera.

Javier Salinas ha aconseguit la victòria en la categoria MX85 Cadet gràcies a un meritori doble triomf en les dues mànegues disputades. Samuel Benítez i Alejandro Liñan, per aquest ordre, han completat els calaixos del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria MX85 Juvenil, Oleguer Riba n’ha tingut prou amb 45 punts per pujar a l’esglaó més alt del podi. Riba ha estat el més ràpid a la primera mànega i ha fet segon en la segona. Al podi l’han acompanyat l’actual líder de la categoria, Ot Marí, i Nil Pallarès, que ha completat les posicions d’honor.

Tots dos campionats celebraran l’última cursa de la temporada el 27 de novembre al circuit d’Olvan.

Classificacions de la cursa.

Entrada similar