INTENS CAP DE SETMANA DE MOTOCRÒS AL CIRCUIT ELS CORTALS

El circuit Els Cortals de Sant Hilari va ser la seu de la tercera prova de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs, també puntuable per al Campionat Provincial de Girona 2023.

A causa de l’elevada inscripció, el Moto Club Sant Hilari va dividir la prova en dos dies: dissabte, amb protagonisme per als nens, i diumenge, on va ser el torn per a les categories de major cilindrada.

Pel que fa als resultats del dissabte, Alejandro Mellado es va endur el triomf de la categoria MX50. El corredor del Roccos Ranch va cimentar la victòria amb una esplèndida primera mànega, on va creuar la bandera de quadres en primera posició. El podi el van completar, per aquest ordre, el guanyador de la segona mànega, Adrià Calvente, i Arik Lázaro, que va completar el top 3.

D’altra banda, a MX65 A, Alonso Tribaldos va dominar de dalt a baix les dues mànegues de la jornada. Mario Martínez va finalitzar segon, mentre que Cesc Pujols va fer tercer. A MX65 B el triomf va anar a parar a mans de Dídac Soler, el més ràpid en totes dues mànegues. Vincent Carbonell va ocupar la segona posició del podi, mentre que Eleu Jose va fer tercer.

Pel que fa a MX85 Cadet, Ivan Martínez, amb dues victòries, no va donar cap opció als seus rivals. Jaume Martínez va aconseguir una treballada segona posició per davant de Marcos Gallardo, que fa fer tercer.

Finalment, pel que fa a la categoria MX85 Juvenil, Joel Mataró i Jordi Vilarnau van finalitzar la prova amb els mateixos punts: 36. La combinació de resultats va beneficiar els interessos de Mataró, que finalment es va enfilar fins al primer calaix del podi. Jordi Vilarnau va fer segon, mentre que Èric Rubio va completar les posicions d’honor.

Pel que fa a la jornada del diumenge, dedicada als pilots de major cilindrada, Enric Garriga es va imposar en la categoria MX+35 amb un magnífic doblet. Jordi Coletas i Jordi Gueche, per aquest ordre, van completar el top 3 de la categoria.

A MX+45 el vencedor de la prova va ser Jordi Pagès. El pilot del Moto Club Polea SX va ser el més ràpid en totes dues mànegues. El podi el van completat Pere Mas, segon, i Francesc Molina, tercer.

Sergi Lasala, amb un doble triomf incontestable, va pujar al primer esglaó del podi de la categoria MX+55. Jordi Durbau i Rafael Bagur, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d’honor de la categoria dels més veterans.

El pilot més destacat de la categoria Aficionats va ser Àngel Petit, el qual es va endur les dues mànegues disputades al circuit Els Cortals. Gerard Serrat amb dues segones posicions, va aconseguir la medalla de plata. Ivan Ureña va finalitzar la prova en tercera posició, empatat a punts amb el quart classificat, Joan Isern.

Aleix Martí va ser el guanyador de la categoria MX Júnior, per davant de Jan Josa i Biel Pons, segon i tercer, respectivament.

Finalment, pel que fa a la categoria MX Sènior, Ferran Arnau es va endur el triomf després de vèncer les dues mànegues de la jornada. Albert Alfonso va fer segon, mentre que Joan Miquel Munar va completat els calaixos d’honor.

La Lliga Catalana de Motocròs reprendrà l’activitat esportiva el proper 4 de juny al circuit de Salomó, que serà la seu de la quarta cursa de la temporada.