EL MOTO CLUB MANRESA CELEBRA LA 4a CITA DEL CATALÀ D’ENDURO

Calders ha estat la seu de la quarta prova del Campionat de Catalunya d’Enduro 2023. La cursa organitzada pel Moto Club Manresa ha reunit 110 pilots a la localitat del Bages.

L’Enduro de Calders ha comptat amb un ral·li i unes especials molt generoses, on els pilots han quedat d’allò més satisfets. La calor, present al llarg de tota la jornada, ha generat un pèl de pols, principalment a les especials, una circumstància que en cap cas ha alterat el bon desenvolupament de la prova.

El més ràpid de l’Enduro de Calders ha estat Cristòbal Solà, emmarcat dins la categoria Júnior Open. El pilot del Moto Club Segre ha dominat pràcticament totes les especials de la jornada aconseguint un temps final de 31:07. El podi de la categoria Júnior Open l’ha completat Jan Olivera, a poc més de 20 segons de guanyador, i Pau Conesa, que ha fet tercer a més d’un minut de Solà.

Guillem Sucarrats ha estat el protagonista de la categoria E-125 2 Temps. El corredor del Moto Club La Torre d’Oristà ha mantingut un molt bon ritme al llarg que la prova, especialment a les primeres especials de la jornada, on ha marcat distàncies sobre el segon classificat, Xavier Gil, que ha fet segon a poc més de 6 segons sobre el guanyador. Marçal Ansdreu ha completat el top tres de la categoria E-125.

Pel que fa a la categoria Elit, David Riera ha estat el més ràpid amb un registre final de 31:53. Al podi l’han acompanyat Miquel Pujol, segon, i Joel Vives, tercer.

Miquel Lluch segueix imparable al capdamunt de la classificació general de la categoria Sènior B 2T. El pilot del Moto Club Enduro Cunit ha vençut l’Enduro de Calders amb 15 segons de marge sobre el segon classificat, Sergi Conesa. Jaume Abella ha completat les posicions d’honor de la categoria Sènior B 2T.

Jesus Ferreres (32:51) ha dominat la classificació de la categoria Sènior B 4T, per davant de Joan Aguilar i Jordi Serena.

En vencedor de la categoria Júnior Trofeu ha estat Marc Truyols. Jordi Galera i Oriol Solsona, per aquest ordre, han completat les posicions d’honor.

David Martínez ha estat el més ràpid de la categoria Sènior C 2T (22:23). Josep Serrat o Jose Palomino han completat el top 3. En Sènior C 4T ha vençut Juan Gost, seguit de Ramon Codina i Albert Cardona.

Pel que fa a les categories Màster, Joan López, David Serra i Manuel Mora han estat els corredors més destacats en Màster 45, mentre que Sergi Lasala, Josep Marsal i Carlos López ocupat els tres calaixos del podi en Màster 55.

Finalment, a la categoria Femenina, Maria San Miguel ha dominat la prova de dalt a baix on ha registrat un temps final de 23:57. Mireia Calvo ha fet segona, a més d’un minut i mig de la vencedora, mentre que Judit Solà ha completat el top 3 de la categoria.

ENDURO de CALDERS 2023

Entrada similar