DE LA IGLESIA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA YAMAHA BLU CRU R3

El primer cap de setmana de setembre, just després de l’aturada d’estiu, els pilots de la Yamaha bLU cRU Cup R3 han disputat la quarta cursa de la temporada al circuit de Los Arcos (Navarra).

Emmarcada dins la Copa d’Espanya de Velocitat, la jornada de motor a terres navarreses ha estat marcada per una climatologia canviant, amb estones de pluja i fortes ratxes de vent. Malgrat tot, les curses s’han pogut celebrar amb normalitat.

El protagonista del dia ha estat Sergio De la Iglesia. El pilot gallec ha vençut les dues mànegues de la jornada; la primera amb Rubèn Montero trepitjant-li els talons, i la segona amb un ampli marge de més de 6 segons sobre Raúl Navarrete.

Amb aquest resultat, De la Iglesia s’ha proclamat campió de Catalunya de la Yamaha bLU cRU Cup R3 amb una cursa de marge, ja que encara resta per disputar l’ultima prova al circuit de Calafat.

Finalment, el podi de la Yamaha bLU cRU R3 al circuit de Los Arcos ha estat format per Sergio De la Iglesia, en primera posició amb 50 punts, seguit de Raúl Navarrete, segon amb 36 punts, i Rubén Montero, que ha fet tercer amb 33 punts. D’altra banda, Nabil Marco, amb 29 punts, s’ha quedat a les portes del podi.

La cinquena i última cita de la temporada per als pilots de la Copa Yamaha R3 es disputarà el pròxim 8 d’octubre al circuit de Calafat.

Entrada similar